fbpx

Eigentijdse Jongeren facebook pagina’s

Eigentijdse Jongeren

De Eigentijdse Jongeren facebook pagina is de algemene EJ pagina waarop het delen van persoonlijke ervaringen centraal staat. Deze groep is er voor jonge mensen die zich bezig houden met persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en verbinding.

Deze plek is gecreëerd voor jonge bewuste mensen die zich willen verbinden met elkaar en dit stimuleren door hier hun persoonlijke ervaringen te delen. Alles mag gedeeld worden en alles wordt liefdevol ontvangen. Daarmee wordt er een veilige basis gecreëerd waarin iedereen zichzelf kan en mag uiten op wat voor manier dan ook. In deze groep worden ook evenementen en workshops gepost van Eigentijdse Jongeren en soms van andere organisaties rondom tantra, meditatie, dans, ademworkshops e.d.

Wees welkom in onze veilige thuishaven. Onze community van jong bewust Nederland.

 

Eigentijdse Jongeren Amsterdam

De Eigentijdse Jongeren Amsterdam facebook pagina is een subgroep voor bewust jonge mensen
van 16 tot en met 39 jaar uit de omgeving Amsterdam, die in verbinding zichzelf en de wereld om hen heen willen ontdekken. Hier kun je op de hoogte blijven van wat er allemaal in Amsterdam en omgeving gebeurt op het gebied van zingeving, workshops,  bijeenkomsten en kan je in contact staan met anderen die daar ook mee bezig zijn.

Het doel van EJ Amsterdam is om in Amsterdam bewuste jongere mensen met elkaar te verbinden, passies te delen en om een community te creëren.

Het delen van je persoonlijke ervaringen is hier zeer welkom. Er kan ook van deze groep gebruik gemaakt worden om samen te carpoolen naar EJ evenementen buiten Amsterdam, of om wandelingen of huiskamer bijeenkomsten te organiseren. Mocht je zelf een bijeenkomst willen organiseren speciaal voor EJ Amsterdam neem dan even contact op met één van de beheerders.

Woon jij in Amsterdam of omgeving? Wees welkom bij Eigentijdse Jongeren Amsterdam. We ontmoeten je graag.

 

Eigentijdse Jongeren Utrecht

De Eigentijdse Jongeren Utrecht facebook pagina is een subgroep voor bewust jonge mensen
van 16 tot en met 39 jaar uit de omgeving Utrecht, die in met verbinding zichzelf en de wereld om hen heen willen ontdekken. Hier kun je op de hoogte blijven van wat er allemaal in Utrecht en omgeving gebeurt op het gebied van zingeving, workshops,  bijeenkomsten en kan je in contact staan met anderen die daar ook mee bezig zijn.

Het doel van EJ Utrecht is om in Utrecht bewuste jongere mensen met elkaar te verbinden, passies te delen en om een community te creëren.

Het delen van je persoonlijke ervaringen is hier zeer welkom. Er kan ook van deze groep gebruik gemaakt worden om samen te carpoolen naar EJ evenementen buiten Utrecht, of om wandelingen of huiskamer bijeenkomsten te organiseren. Mocht je zelf een bijeenkomst willen organiseren speciaal voor EJ Utrecht neem dan even contact op met één van de beheerders.

Woon jij in Utrecht of omgeving? Wees welkom bij Eigentijdse Jongeren Utrecht. We ontmoeten je graag.

 

Eigentijdse Jongeren Den Haag

De Eigentijdse Jongeren Den Haag facebook pagina is een subgroep voor bewust jonge mensen
van 16 tot en met 39 jaar uit de omgeving Den Haag, die in verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen willen ontdekken. Hier kun je op de hoogte blijven van wat er allemaal in Den Haag en omgeving gebeurt op het gebied van zingeving, workshops,  bijeenkomsten en kan je in contact staan met anderen die daar ook mee bezig zijn.

Het doel van EJ Den Haag is om in Den Haag bewuste jongere mensen met elkaar te verbinden, passies te delen en om een community te creëren.

Het delen van je persoonlijke ervaringen is hier zeer welkom. Er kan ook van deze groep gebruik gemaakt worden om samen te carpoolen naar EJ evenementen buiten Den Haag, of om wandelingen of huiskamer bijeenkomsten te organiseren. Mocht je zelf een bijeenkomst willen organiseren speciaal voor EJ Den Haag neem dan even contact op met één van de beheerders.

Woon jij in Den Haag of omgeving? Wees welkom bij Eigentijdse Jongeren Den Haag. We ontmoeten je graag.

 

Eigentijdse Jongeren Rotterdam

De Eigentijdse Jongeren Rotterdam facebook pagina is een subgroep voor bewust jonge mensen
van 16 tot en met 39 jaar uit de omgeving Rotterdam, die in verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen willen ontdekken. Hier kun je op de hoogte blijven van wat er allemaal in Rotterdam en omgeving gebeurt op het gebied van zingeving, workshops,  bijeenkomsten en kan je in contact staan met anderen die daar ook mee bezig zijn.

Het doel van EJ Rotterdam is om in Rotterdam bewuste jongere mensen met elkaar te verbinden, passies te delen en om een community te creëren.

Het delen van je persoonlijke ervaringen is hier zeer welkom. Er kan ook van deze groep gebruik gemaakt worden om samen te carpoolen naar EJ evenementen buiten Rotterdam, of om wandelingen of huiskamer bijeenkomsten te organiseren. Mocht je zelf een bijeenkomst willen organiseren speciaal voor EJ Rotterdam neem dan even contact op met één van de beheerders.

Woon jij in Rotterdam of omgeving? Wees welkom bij Eigentijdse Jongeren Rotterdam. We ontmoeten je graag.

 

Eigentijdse Jongeren Nijmegen

De Eigentijdse Jongeren Nijmegen facebook pagina is een subgroep voor bewust jonge mensen
van 16 tot en met 39 jaar uit de omgeving Nijmegen, die in verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen willen ontdekken. Hier kun je op de hoogte blijven van wat er allemaal in Nijmegen en omgeving gebeurt op het gebied van zingeving, workshops,  bijeenkomsten en kan je in contact staan met anderen die daar ook mee bezig zijn.

Het doel van EJ Nijmegen is om in Nijmegen bewuste jongere mensen met elkaar te verbinden, passies te delen en om een community te creëren.

Het delen van je persoonlijke ervaringen is hier zeer welkom. Er kan ook van deze groep gebruik gemaakt worden om samen te carpoolen naar EJ evenementen buiten Nijmegen, of om wandelingen of huiskamer bijeenkomsten te organiseren. Mocht je zelf een bijeenkomst willen organiseren speciaal voor EJ Nijmegen neem dan even contact op met één van de beheerders.

Woon jij in Nijmegen of omgeving? Wees welkom bij Eigentijdse Jongeren Nijmegen. We ontmoeten je graag.

 

Eigentijdse Jongeren Alkmaar

De Eigentijdse Jongeren Alkmaar facebook pagina is een subgroep voor bewust jonge mensen
van 16 tot en met 39 jaar uit de omgeving Alkmaar, die in verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen willen ontdekken. Hier kun je op de hoogte blijven van wat er allemaal in Alkmaar en omgeving gebeurt op het gebied van zingeving, workshops,  bijeenkomsten en kan je in contact staan met anderen die daar ook mee bezig zijn.

Het doel van EJ Alkmaar is om in Alkmaar bewuste jongere mensen met elkaar te verbinden, passies te delen en om een community te creëren.

Het delen van je persoonlijke ervaringen is hier zeer welkom. Er kan ook van deze groep gebruik gemaakt worden om samen te carpoolen naar EJ evenementen buiten Alkmaar, of om wandelingen of huiskamer bijeenkomsten te organiseren. Mocht je zelf een bijeenkomst willen organiseren speciaal voor EJ Alkmaar neem dan even contact op met één van de beheerders.

Woon jij in Alkmaar of omgeving? Wees welkom bij Eigentijdse Jongeren Alkmaar. We ontmoeten je graag.

 

 

Eigentijdse Jongeren Eindhoven

De Eigentijdse Jongeren Eindhoven facebook pagina is een subgroep voor bewust jonge mensen
van 16 tot en met 39 jaar uit de omgeving Eindhoven, die in verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen willen ontdekken. Hier kun je op de hoogte blijven van wat er allemaal in Eindhoven en omgeving gebeurt op het gebied van zingeving, workshops,  bijeenkomsten en kan je in contact staan met anderen die daar ook mee bezig zijn.

Het doel van EJ Eindhoven is om in Eindhoven bewuste jongere mensen met elkaar te verbinden, passies te delen en om een community te creëren.

Het delen van je persoonlijke ervaringen is hier zeer welkom. Er kan ook van deze groep gebruik gemaakt worden om samen te carpoolen naar EJ evenementen buiten Eindhoven, of om wandelingen of huiskamer bijeenkomsten te organiseren. Mocht je zelf een bijeenkomst willen organiseren speciaal voor EJ Eindhoven neem dan even contact op met één van de beheerders.

Woon jij in Eindhoven of omgeving? Wees welkom bij Eigentijdse Jongeren Eindhoven. We ontmoeten je graag.

 

Eigentijdse Jongeren Recover Supportgroep (verslavingen)

De Eigentijdse Jongeren Recover Supportgroep is de facebook pagina voor iedereen die graag zijn gewoontepatronen (verslavingen) wil doorbrebeken. Patronen kunnen zijn ontstaan door verschillende factoren. Bijvoorbeeld de druk van de maatschappij,  onverwerkte jeugdtrauma’s, of misschien is er wel geen duidelijke reden. Wat de reden ook mag zijn,  je kan altijd de keuze maken om er iets aan te doen en te willen veranderen.

De Eigentijdse Jongeren Recover Supportgroup is er om elkaar steun te bieden zodat we ons gehoord, gezien en begrepen kunnen voelen. Dat is een van de belangrijke onderdelen om verandering te kunnen realiseren. Hier heb je alle ruimte om jouw verhaal te vertellen en er zal ten alle tijden met liefde en respect op gereageerd worden. Er worden regelmatig praatavonden gehouden om elkaar te steunen en je verhaal kwijt te kunnen.

Recover is onderdeel van de Driven en wordt naast Eigentijdse Jongeren ook mede mogelijk gemaakt door Driven Nederland.

 

Eigentijdse Jongeren Verkoop- en weggeefgroep

De verkoop- en weggeefgroep van Eigentijdse Jongeren. Op deze facebook pagina kan jij jouw spullen online gooien en er een ander persoon vast heel blij mee maken! Ook kan je natuurlijk zelf rondsnuffelen over nieuwe spullen of kleding!

 

Eigentijdse Woon/bedrijfsruimte Jongerennetwerk

Deze facebook pagina is voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning of bedrijfsruimte en graag bewust wilt wonen. Hier kun je naar hartenlust kameradvertenties, verzoeken om woonruimte en (tijdelijke) verblijfsstekjes promoten.

Bewust Leven vraagt om nieuwe, flexibele woon- en verblijfsvormen. Die eerlijk en veilig zijn, met mensen die weten hoe een fijne, gezonde wereld op te bouwen. Het doel van de groep is om jou dit een stuk makkelijker te maken door onder elkaar netwerken te vormen. Voor en door Eigentijdse Jongeren en Nieuwetijdsmensen.

Ben je op zoek naar een nieuwe kamer, wil je graag een bewuste huisgenoot? Verkoop je die geweldige Mongolische yurt of dat unieke kampeerbusje? Staat je huis op Funda? Wil je in een duurzame/spirituele woongroep terecht of zelfs op een Ecodorp met knuffelboomhutten?  Zoek je geïnspireerde, betrouwbare deelnemers? Heb je ervaring en tips te vergeef? Tijd om te helpen verhuizen, te klussen of op om op een huis te passen? Op deze pagina kan daar hier allemaal voor terecht.

Sticht je het eerste Eigentijdse Studentenhuis? Dit is de plek om elkaar te ondersteunen en te vinden! Deel je praktische talenten en vaardigheden. Ook voor als je gewoon een weekje ergens wilt couchsurfen of misschien mag iemand zelfs lekker in je tuin kamperen? Alles mag gevraagd worden.

 

Eigentijdse Jongeren Sport & Spel

Op deze facebook pagina vind je alle sportgerelateerde evenementen rondom Eigentijdse Jongeren. Denk daarbij aan bootcamp, yoga, hardlopen, voetballen, oosterse vechtsporten en nog veel meer.
Voor iedereen die graag  bewust sport en zijn lichaam graag bewust test. Bewust sporten kan je prachtig veel leren over je eigen lichaam, maar ook je eigen beperkingen. Ook het oefenen van een sport en daarin beter worden en je eigen lichaam steeds beter leren en kennen kan heel bewust gedaan. Op die manier kunnen wij als mens ook meer in balans komen.

Beoefen jij zelf een sport en wil je daar graag een keer een workshop in geven? Neem contact op met één van de admins en dan zorgen wij daarvoor.

 

InSpiRatio

Dit is een facebook pagina voor iedereen die op een rationele manier spiritualiteit, natuur, mens, politiek, persoonlijke ontwikkeling en andere thema’s wil verkennen. We verbinden ons als gelijkwaardige mensen en we creëren een veilige ruimte om alles te kunnen delen (zowel persoonlijke als non-persoonlijke thema’s).

In deze groep zijn er geen heilige koeien. Dat betekent dat ieder geloof of overtuiging absurd mag worden gevonden en hier ook stevig over geuit mag worden. De standpunten zullen daarbij op rationele wijze gebracht worden. Het is wel belangrijk dat dit alles met respect gebeurd.

Voor iedereen die gelooft dat je voor onvoorwaardelijke liefde niks bovennatuurlijks nodig hebt, iedereen die het prima vindt om te horen “wat jij gelooft is echt belachelijk! now come here and give me a hug!”, iedereen die zijn/haar eigen overtuiging niet als heilig (onaantastbaar) beschouwt, iedereen die rationeel over de wereld na wil denken, iedereen die wil verbinden, spelen, discussiëren en verkennen.