fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Maandag 7 november

Tijd: 19:00-22:30

Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)

Gratis thee en water

 

Driven is het opensource jongerenverbond voor de ontwikkeling eigentijdse rituelen voor dagelijkse gebruik.

In de Driven workshops introduceren we Eigentijdse Rituelen voor alledaagse zingeving. Neem deel aan de Driven avonden en vind de antwoorden op deze vragen en tools voor toepassing in de praktijk. Voor jonge mensen van 18 t/m 39 jaar!

 

Driven: Reshape door Tjerk Feitsma, Kees Schenk en Timon Krause

Eigentijdse Rituelen om de eindbaas te worden over je ongewenste of verslavende gewoontes In deze Driven Workshopavond komen oefeningen aan bod die je helpen om grip te krijgen op de automatismen, persoonlijke valkuilen en verslavende gewoontes. Want iedereen heeft wel iets, met een zwart randje, waar je graag vanaf wilt, een verlangen dat je minder wilt voelen, en welke dit is verschilt per persoon…. Of het nou roken, veel te vaak facebook checken, drugs gebruiken, aandacht willen, mobiel online willen kunnen zijn, teveel koffie drinken, telkens slecht eten, net iets te veels te vaak blowen, of verliefd worden op foute partners is, er zijn meer verslavingen dan letters in het alfabet, en ze slurpen onze energie op.

Hoe kunnen we onszelf trainen zodat deze automatische gedachten of gedragingen niet de leiding over onszelf overnemen? Hoe kunnen we grip krijgen hierop, en daarmee zelf de teugels over ons leven overnemen? Tjerk Feitsma (oprichter van Terra Futura) en Kees Schenk (oprichter van Eigentijdse Jongeren) geven jullie een avond waarin zij rituelen en een programma aanreiken die je ondersteund bij het “op vakantie sturen” van de gewoontes die je meer op afstand van jezelf wilt zetten.

De avond is geschikt voor mensen met “een letter”, als voor mensen “zonder”, en er is een twee weken durend na-zorg programma (optioneel en gratis voor deelnemers van de workshop) voor de deelnemers die aangeven zichzelf te willen uitdagen de teugels over hun gedrag over te nemen en weer de eindbaas te worden over jezelf.

 

PROGRAMMA

19:00 Binnenloop

19:30 Driven: Reshape door Tjerk Feitsma en Kees Schenk

22:30 Nagenieten met thee

 

Voor de komende weken hebben we weer een mooi programma voor jullie samengesteld, het programma voor de komende weken:

Ma 14 November – Driven: Return door Jana van der Pennen en Marijn Laerhoven

Ma 28 November – Driven: Recreate door Marijn van Laerhoven & Sarah Mead

Wo 7 December – Driven: Recruit door Team Driven

 

De Driven avonden zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!

 

***Vanaf 8 december tot eind januari is het weer kerstvakantie voor onze verbindingsavonden in Club Lite***

 

Liefs,

Het Driven Team
Driven facebookpagina: https://www.facebook.com/drivennederland

Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/196781444092689/