fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Donderdag 25 januari
Tijd: 19.00 – 22.30
Locatie: Wajid Osho Meditatie Centrum Den Haag (Vanaf Station Den Haag Centraal en Den Haag HS bereikbaar met tram 16, uitstappen bij halte Van Speijkstraat)
Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)
Gratis thee en water
 
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar (Vol = Vol). Sta je op “Gaan”? Dan zetten wij je op de gastenlijst. Tot 1 dag van te voren kun je dit nog aanpassen. Neem je een introduceé mee? Graag in een post + 1 aangeven.
 
Element: Ether
 
door Farid en Djina
 
Tijdens deze actieve workshop zullen Farid en Djina ons vuur doen ontwaken door middel van Acroyoga. Deze vorm van yoga is acrobatiek en een vleugje thai-massage. Verbinden, spelen en vertrouwen staat hierin centraal. Acroyoga zorgt voor adrenaline, brengt je soms uit je comfortzone en is vooral heel leuk! De leercurve is hoog en je zult jezelf verbazen over je eigen kunnen. Niet voor niets heeft AcroYoga de wereld in een bijzonder korte tijd veroverd.
 
Acroyoga doe je niet alleen. Je doet het samen met één, of het liefst twee partners. Tijdens Acroyoga wordt er samengewerkt, gepraat, gelachen en helpt iedereen elkaar. De tijd vliegt letterlijk voorbij!
 
Op een speelse wijze gaan Farid en Djina door de fundamenten van acroyoga heen. Ze verdelen de klas in kleine groepen. Samen met je partners leer je het alfabet van AcroYoga. Tijdens de les, behandelen ze alle drie de elementen van Acroyoga, namelijk acrobatiek, yoga en thai-massage.
 
Deze workshop is voor iedereen die altijd al eens acroyoga heeft willen ervaren! Of als je daar nog nooit van hebt gehoord. Je kunt dus meedoen met en zonder ervaring. Ook hoef je geen partner mee te nemen. Kom je meespelen?
 
Wat gaan we doen in deze workshop:
We starten met een cirkel ceremonie en hierna volgt een speelse groepswarming-up. �Hierna leggen we de fundamenten van acroyoga uit en leren we jullie de basisposities. We eindigen de sessie met het geven en ontvangen van een heerlijke Thaise massage. Na deze avond kun je de volgende figuren aan je vrienden laten zien: the bird, folded leaf en trone
 
Neem dit mee:� Comfortabele kleding waarin je lekker vrij kunt bewegen en schone, verzorgde en vooral fris ruikende voeten! ��;)
 
Over de workshopgevers:
 
Farid en Djina hebben samen 3 jaar over de wereld gezworven en in Colombia hun liefde voor acroyoga ontdekt. Ze zijn helemaal gek van acroyoga en hebben lange tijd op Bali gewoond in een van de AcroYoga walhalla’s van de wereld.
Djina een ademcoach en vind je ’s ochtendvroeg braaf op haar meditatiekussentje. Daarnaast beoefent ze al meer dan 13 jaar yoga en drinkt ze nog steeds graag rode wijn
Farid is een AcroYoga maniac, kan heeeeel lang zijn adem in houden en is gek op saffraan-ijs!
 
 
PROGRAMMA
19.00 Inloop met thee (deur sluit om 19.25)
19.30 Acroyoga met Farid en Djina
22:30 Einde workshop. Ruimte om na te praten met een kopje thee
 
Eigentijdse Jongeren
 
De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een gemeenschap die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!
 
Voor de komende weken hebben we in Den Haag een mooi programma voor jullie samengesteld:
 
 
VUUR – 18 Januari – (Tantric) Manipura Workshop
Door Leaf & Stone : Malou Tan en Olaf Henselmans.
VUUR – 25 Januari – Acro Yoga
Door: Djeena Joy en Fharied Rostali.
ETHER – 15 Februari – Singing Circle
Door: Sefrijn Langen en Erik Kijk In de Vegte.
ETHER – 22 Februari- Shamanic Journey
Door: Mark Den Breeje en Klervi Immerzeel.
 
Liefs,
De Eigentijdse Jongeren Den Haag