fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Ieder mens heeft een diep verlangen om iets te manifesteren in dit leven. Het kan een enorme zoektocht zijn om te ontdekken wat, maar wist je dat je zoekt naar iets wat allang in je zit? De realiteit is namelijk dat wij allemaal de kiem in ons dragen van dat wat we willen creëren in deze wereld.
– Balans –
Balans is het resultaat van het volledig omarmen van wie je bent, in al je facetten. Zowel het lichtwezen in jou, als je menszijn verdienen aandacht en ruimte. Elk heeft zijn/haar eigen ‘programma’ en is diep verbonden met de andere. Wanneer deze facetten gaan samenwerken ontstaat er alignment.
– Flow –
Iemand die in alignment is kan veel gemakkelijker meebewegen met de flow of surfen op de rivier van het leven. Deze flow is voor een ieder uniek en precies het leven wat hij/zij diep van binnen verlangt.
– Vrede –
Alles wat je in je buitenwereld ziet is een projectie van wat er in je binnenwereld leeft. Door de innerlijke strijd tussen jouw facetten op te geven kom je ook in vrede met de wereld om je heen.
– Bekrachtiging –
Vanuit bekrachtiging begeleiden we mensen op hun pad van alignment. In de workshop ervaar je de verbinding met je hogere of diepere zelf, leer je om zelf inzichten te ontvangen en deze te integreren in je dagelijkse leven.
– Eenvoud –
Ontdek hoe jij via 4 eenvoudige stappen je eigen weg kunt vinden in dit leven. We beginnen met een geleide meditatie, hier wordt je begeleid naar het licht in jouw en kun je boodschappen of inzichten ontvangen. Vervolgens ga je intuïtief bewegen op inspirerende muziek, om fysiek uiting te geven aan de inzichten en deze als het ware te downloaden naar de cellen van je lichaam.
 
Deze inzichten beschrijf je in een brief aan jezelf, versiert met intuïtieve tekeningen, zodat je op een later moment jezelf kunt herinneren aan de magie van dit moment. Tot slot spreken we het groepsbewustzijn aan om inzicht te krijgen in hoe we deze inzichten kunnen toepassen in ons dagelijks leven.
– Toewijding –
Wat je ook wenst, op aarde is er toewijding nodig om iets gedaan te krijgen. Jouw Ja! Is nodig om in te haken op de stroom en jouw commitment is van essentieel belang om de cirkel te voltooien.
Durf jij Ja! te zeggen tegen jouw purpose?
– Praktisch –
Zaterdag 9 Maart 2019
Inloop 13.00
Start 13.30
Einde 17.30
Open tot 18.00
– Locatie –
Tai Chi school
Kerkstraat 441
1017 HZ Amsterdam
https://goo.gl/maps/nhmrjN7FBjw
Reserveer je plek door een ticket te kopen
– Ticket –
Early Bird: €22,50 (t/m 23 februari)
Normal Bird: €27,50 (vanaf 24 februari)
Budget: €17,50 (zeer beperkt beschikbaar)
– Over Bravon van Zutphen –
Zijn pad begon als zoon van een winkelier, in zijn tienerjaren wilde hij boer woorden, maar zijn ambitie leidde hem naar de reclame en film wereld als 3D animator. Daar ging hij over de kop, kwam uitgeput thuis te zitten en in dit vacuüm ontdekte hij zijn gevoeligheid. Op het pad van bewustwording werd hij als het ware opnieuw geboren, een jongen stierf en een man werd geboren. Hij ontving een nieuwe naam en leeft nu een oprecht, liefdevol en barmhartig leven. Zoals dat een mens betaamd gaat dit met vallen en opstaan 😉
 
Zijn grootste talent is om in te voelen wat er nodig is, in de workshop stemt hij zich af op de energie van de groep en laat zich leiden door deze stroom. Zo is elke workshop uniek en opmaat gemaakt voor jou en de andere aanwezigen.
– De workshop is voor alle leeftijden toegankelijk –
– Er is gratis thee, water en wat lekkers –
– Mail voor al jou vragen naar: info@eigentijdsnederland.com –