fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Op zondag 21 mei organiseren we weer een mooie dag om bij elkaar te komen. Dit keer is er gekozen om gezamenlijk te gaan kanoën en waterfietsen in het Amsterdamse Bos.

Het Amsterdamse bos kent verschillende natuurgebieden met telkens een ander karakter. Een mozaïek van nat en droog bos, grasland, riet en open water. Hier vind je uilen, padden, Schotse Hooglanders, ijsvogels en zelfs vossen.

Deze dag gaan wij het openwatergebied bezoeken door middel van een stevige buitenactiviteit: kanoën en waterfietsen!
Twee uur lang zullen wij ons begeven op het water en ons de natuur van het Amsterdamse Bos aanschouwen. Het lijkt ons fijn om deze dag samen met jou op het water door te brengen en ons daarin te verbinden.

Verwacht een kanotocht van ongeveer twee uur. Na afloop is er nog tijd en ruimte om na te kletsen en te wandelen in het bos, mocht daar behoefte aan zijn.

LET OP: aan dit event zitten kosten verbonden voor de kano- en waterfietsenverhuur. Deze kosten zijn niet voor EJ of aan EJ gerelateerd.

1 persoons kano: € 6,- per uur
2 persoons kano: € 10,- per uur (€ 5,- p.p. per uur)
3 persoons kano: € 12,50 per uur € 4,15 p.p. per uur)
2 persoons waterfiets: € 10,- per uur (€ 5,- p.p. per uur)
4 persoons waterfiets: € 18,- per uur (€ 4,50 p.p. per uur)

Er kan alleen contant betaald worden. Hou hier rekening mee!

We verzamelen om 11:45 bij de verhuurlocatie in het Amsterdamse Bos, zodat we om 12:00 uur kunnen vertrekken. Zorg ervoor dat je op tijd bent.

AANMELDING: voor dit event zijn maximaal 15 plekken beschikbaar. Om je aan te melden mail je naar info@eigentijdesejongeren.nl

Heb je nog vragen stuur dan een berichtje of bel naar één van de organisatoren Kees Schenk (0640025133) en Jorrit Albers (0611755864)

Veel liefs en hopelijk tot dan!

Kees en Jorrit

Eigentijdse Jongeren

Deze wandeling is een initatief van EJ Amsterdam. Ben je al lid van onze fb groep?