fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Vrijdag 22 december februari duiken we een hele avond de diepte in met Roald Penning en Deborah Scherz. Geïnspireerd door tantra en Circling onderzoeken we deze avond onze verlangens en verkennen wij hoe we deze naar buiten kunnen brengen.
 
Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Reserveer je tickets hier: https://www.chipta.com/nl/authenticdesireeigentijdsejongerenverbindingsavond/10151/selectticket/
 
 
AUTHENTIC DESIRE
 
Als ik contact maak met mijn verlangen, word ik enthousiast. Speels. Nieuwsgierig. Ik begin te verkennen: Wat vind ik fijn, wat zou ik willen doen, waar verlang ik naar?
 
Ik voel me meer levend. Erotisch – in de oorspronkelijke zin van het woord: volledig levend zijn, in intiem contact met het bestaan.
 
Wij willen onze tijd samen -in deze workshop- gebruiken om dit gebied te verkennen. En oefenen om onze levenslust meer uit te nodigen.
 
 
WAT IS JE VERLANGEN?
 
Hoe zou het zijn om eens wél uit te komen voor je verlangens? Hoe ongepast ze ook lijken. Wat zou er gebeuren als we ons openen naar het verlangen, in plaats van op slot te gaan?
 
Wat zou er gebeuren als we de schoonheid van de ander zouden waarderen, het simpelweg toe zouden laten? Zonder iets te hoeven doen, ergens naartoe te moeten, een doel te bereiken, of zelfs zonder het uit te drukken?
 
Genieten van het verlangen.
 
En wat zou er gebeuren als we eerlijk zouden zijn naar ons verlangen om ergens van weg te gaan, om juist géén contact te maken? Als we “nee” mogen zeggen van onszelf?
 
Onze ervaring is, als we dit beoefenen, dat we me ons meer levend voelen. Aanwezig. Speels. Meer volledig onszelf. In onschuld.
 
Wat we óók hebben ervaren is dat het uitdagend kan zijn om verlangen te verkennen. Niet altijd gemakkelijk. Terwijl we meer contact maken met wat ons meer vervulling, plezier en genot brengt, komen we ook tegen wat ons ervan weerhoudt: Angst voor afwijzing, terughoudendheid, eenzaamheid, angst om werkelijk te leven.
 
 
DE WORKSHOP
 
In deze workshop hoef je je niet anders voor te doen dan je bent. Er is geen doel om te bereiken.
 
Wij zijn er om je te ontmoeten in wat er is, en uit te nodigen om eerlijk te zijn naar jezelf.
 
Wat wil je wél? Wat wil je níet? En dat kan zo simpel beginnen als iemand wel of niet in de ogen kijken. Bij iemand blijven, of naar een ander gaan.
 
Uiteindelijk is dit een workshop in trouw aan jezelf, in ieder moment.
 
 
AUTHENTIC DESIRE
 
Is geïnspireerd door onze ervaring in lichaamswerk, tantra en circling. Je hoeft geen ervaring in deze methoden te hebben om deel te nemen, iedereen is welkom. Tijdens de workshop houden we de kleren aan. Onze intentie is om samen een ruimte te scheppen waarin het veilig is om te voelen wat er in je leeft, en daarin eerlijk te zijn.
 
We look forward to diving in with you!
 
Roald en Deborah
 
TICKETINFO
Voor deze workshop zijn 20 plekken beschikbaar
 
Ticketprijs: €17,50,-
 
 
PROGRAMMA
19:00 Binnenloop
19:30 Workshop: Authentic Desire
22:30 Nog even napraten met een kopje thee
 
Voor jonge mensen van 18 t/m 39 jaar