fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Maandag 24 oktober

Tijd: 19:00-22:30

Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)

Gratis thee en water
Maandag 24 oktober is Roald Penning bij ons te gast. met zijn workshop Authentic Relating, ook wel bekend als Circling. Hij leert ons deze avond hoe we kun gaan leven vanuit ons gevoel en ons met anderen kunnen verbinden vanuit authenticiteit. Een avond waarbij kwetsbaar in het nu leert te zijn en thuis kan komen in jezelf.

Zien we je maandag 24 oktober? <3

 

Authentic Relating door Roald Penning

Hoe eerlijk en echt ben jij in contact? Deze workshop gaat over authentiek zijn in contact met jezelf en anderen.

De meesten van ons hebben geleerd dat we ons op een bepaalde manier moeten gedragen om geaccepteerd te worden.

Daardoor uiten we vaak iets anders dan wat we wérkelijk van binnen voelen. We houden ons in, en laten ons niet helemaal (of helemaal niet!) zien. En dat kost energie. Het is vermoeiend om je anders voor te doen dan je bent, omdat je denkt dat dat “zo hoort”.

 

DE WORKSHOP

In deze workshop gaan we aan de slag met handvaten om jezelf nu eens wél in te brengen. Dat kan liefdevol, kwetsbaar en zacht zijn, maar ook rauw en rechtdoorzee.

Hoe kun je je gevoel uiten zonder meteen de ander te labelen, of te projecteren? Hoe is het, om in de wereld van de ander te zijn? Wat doet het met mij, om in contact met jou te zijn?

We spelen met de basisprincipes van Authentic Relating, om zo op een dieper niveau contact te maken met onszelf en elkaar. Daarbij leer je om onderscheid te maken tussen je innerlijke waarheid én je aannames over anderen.
WAT IS HET NIET?

Ons doel is niet om iets te bereiken, iets op te lossen, te begrijpen of te veranderen. Eerder: Contact te maken met wat er NU is. Het paradoxale is dat juist als we ophouden met dingen willen veranderen, ze dat als vanzelf beginnen te doen.

Door als het ware zelf uit de weg te gaan, kan het leven zich ontvouwen op een veel rijkere manier. Dat kan zowel bijzonder zijn, als ongemakkelijk en confronterend.

Deze workshop Authentic Relating is bedoeld om daarvoor een veilige ruimte te bieden. Hier kun je experimenteren: Met vrijer zijn in jezelf, en elkaar.

 

Programma:

19:00 Binnenloop

19:30 Workshop: Authentic Relating door Roald Penning

22:30 Nog even napraten met een kopje thee
Eigentijdse Jongeren

De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een gemeenschap die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen.

Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!
Vanaf maandag 31 oktober starten we met onze nieuwe Driven serie, hieronder vind je de data van het nieuwe Driven seizoen:

Ma 31 Oktober – Driven: Regenerate door Kees Schenk & Babette

Ma 7 November – Driven: Reshape door Tjerk Feitsma & Kees Schenk

Ma 14 November – Driven: Return door Jana van der Pennen en Marijn Laerhoven

Ma 28 November – Driven: Recreate door Marijn van Laerhoven & Sarah Mead

Wo 7 December – Driven: Recruit door Team Driven
Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!
Liefs,
De Eigentijdse Jongeren
Website: www.eigentijdsejongeren.nl

Facebook pagina: www.facebook.com/eigentijdsejongeren

Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/953292288115690/