fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Woensdag 27 december
Potluck: 18:00-19:00 (optioneel)
Workshop: 19:00-22:30
Gratis thee en water
 
Woensdag 27 december nodigen we je voor een tweede maal uit om met een fijne groep bij elkaar te komen voor een verdiepende tantrische meditatie avond in Amsterdam. Vlak voor het nieuwe jaar gaan we kijken hoe wij er voor staan, als we inzicht krijgen in de verschillende lagen van onszelf. We maken een reis naar binnen, en ontmoeten vanuit hier onszelf en de ander in de heilige ruimte die we samen creëren.
 
Tijdens deze vervolg avond gaan we meer kijken naar het mannelijke en vrouwelijke aspect in onszelf, geven en ontvangen. Hoe we dit kunnen toepassen in meditatie, ontmoetingen en in ons leven.
 
Voor deze avond is geen ervaringen met tantra nodig en je hoeft ook niet bij een vorige chakra tantra meditatie avond aanwezig te zijn geweest.
 
 
 
★ [ CHAKRA TANTRA MEDITATIES: SAMEN NAAR 2018! ] ★
 
Tijdens deze avond beoefenen we heilige tantrische meditaties waarbij we onze levensenergie activeren en laten stromen door ons hele wezen. Met behulp van mantra’s, aandacht en ademhaling maken we een reis door ons eigen lichaam en worden we onszelf bewust van onze blokkades en ervaren wij waar we in onze kracht staan. Door middel van ademtechnieken leren wij hoe we beter aanwezig kunnen blijven in ons eigen lichaam en onszelf kunnen openen en tegelijkertijd beschermen als we in contact zijn met de wereld. Hierbij is ook de ruimte om te spreken over de jou ervaring van je binnenwereld. Zo ontdekken we waar we staan en raken we meer verankerd in ons lichaam.
 
Het tweede deel van de avond doen we een partner meditatie. Dit mag met een onbekende of bekende aanwezige partner of een meegenomen gelegenheidspartner. In deze partner meditatie gaan we ook aan de slag met de mannelijke en vrouwelijke aspecten in onszelf, geven en ontvangen. Hiermee verbinden we nog vanuit diepere lagen met elkaar.
 
Je mag hierbij een (gelegenheids)partner meenemen, van het andere of hetzelfde geslacht, om de meditatie mee te doen.
 
Voor de partner meditatie nemen we flink de tijd. Als laatst gaan we elkaar ook nog ontmoeten als groep en sluiten we af in verbinding.
 
Een krachtige avond om je in energie helemaal voor te bereiden op 2018!
 
★ [ KEES SCHENK OVER TANTRA ] ★
 
Tantra draait om het herontdekken van onze natuur. Het is de weg van de bevrijding van alle conditionering die wij dragen bij het maken van verbinding en het ervaren van contact met anderen. Bij tantra beoefenen we de onvoorwaardelijke liefde voor onszelf en verkennen wij op speelse wijze verschillende vormen van contact maken. In essentie keren we terug naar onze kinderlijke puurheid, waar onze grootste kracht ligt. De plek waar we onszelf kunnen terugvinden, en vanuit waar wij kunnen gaan leven vanuit onze ware natuur.
 
★ [ 2017 LOSLATEN EN VERBINDEN MET 2018 ] ★
 
Zo vlak voor het nieuwe jaar mogen we gaan loslaten wat we niet meer nodig hebben en ons gaan verbinden met de nieuwe energie van 2018. Deze draait om verbinding, het uiten van je gevoel en community. We nodigen je uit om jou eigen intentie te gaan voelen en mee te nemen in deze avond. Wil jij in 2018 meer gaan ontvangen? Of je talenten aan de wereld geven (manifestatie)? Neem het mee in de avond! <3
 
 
 
★ [ PROGRAMMA ] ★
 
18:00-19:00 Potluck diner
19:00-20:15 Chakra Tantra Meditatie – Deel 1: In contact met je chakra’s, geven en ontvangen
20:00-20:15 Kleine pauze
20:15-21:45 Chakra Tantra Meditatie – Deel 2: Partner Meditatie
21:45-22:30 Eindceremonie met verbonden afsluiting van de avond
22:30 Napraten en dan naar huis
 
 
★ [ POTLUCK ] ★
 
Tussen 18:00 en 19:00 ben je welkom voor een gezamenlijk potluck diner, dit betekend dat we allemaal wat lekkers meenemen om te delen voor het eten. Neem iets gezonds en lichts mee om te delen. Zo gaan we met een fijne energie de meditaties in. Wees creatief!
 
★ [ TICKETS ] ★
 
Normale ticket – €17,50
 
Duo Ticket – €30,00*
 
*Deze ticket is zowel bedoeld voor stellen als vrienden/vriendinnen die hun relatie willen verdiepen.
 
 
★ [ EXTRA INFORMATIE ] ★
 
– Deze verbindingsavond is bedoeld voor jonge mensen van 18-39
– Er is ruimte voor 18 deelnemers
– Het adres is Kerkstraat 441, Amsterdam.
 
Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@eigentijdsejongeren.nl Wij helpen je graag verder!