fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Eigentijdse Jongeren presenteert The Alchemist’s Playground: een avond van Circling
 
We gaan het mysterie van samen zijn binnen … we weten nog niet wie er allemaal zullen zijn of wat voor soort inzichten we zullen hebben, maar dat wat we tegenkomen zullen we ontmoeten met een diep gevoel van liefde. Zelfliefde, relationele liefde, onpersoonlijke liefde, universele liefde. De vorm van liefde die hard kan zijn en kan doordringen tot de kern van de zaak, en de vorm die kan ontvangen met gratie en acceptatie.
 
Eigentijdse Jongeren nodigt je uit voor een avond Circling.
 
Kortgezegd is Circling een meditatie-in-relatie. We brengen onze aandacht en bewustzijn naar hoe het is om samen te zijn. Het creëren een opening zodat je meer van jezelf kunt voelen en wat er tussen jou en de ander gebeurt.
 
Individueel en collectief zullen we ons verdiepen in expressie en afstemming, spreken en luisteren, ontdekken waar we vrijer kunnen worden en waar we ons dieper kunnen verbinden. Het wordt een avond van samen in een diepe meditatie zijn, waar we iedere gebeurtenis beginnen te zien als een uitdrukking van Zijn.
 
Deze avond staat in het teken van het aangaan van zinvolle sociale connecties en nieuwe manieren om vaardiger te communiceren voor diepere en eerlijkere verbindingen met anderen.
We gaan dieper in op:
De kunst van het maken van krachtige verbinding;
De kunst van het ontmoeten. Het ontmoeten van een ander en het ontmoeten van wat zich aandient;
Starten vanuit het hier en nu met wat er is in het moment.
Het verdiepen van intimiteit.
 
Meer over Circling
Soms wordt Circling beschreven als een toolbox voor communicatie, empathie, zelfkennis en groepsleiderschap. Anderen beschrijven Circling aan de hand van een community, een groep mensen die meer authenticiteit en intimiteit met het leven nastreeft. Welke variant je ook kiest, beide omschrijving hebben gemeen dat Circling een methode is om deze vaardigheden te ontwikkelen en een impact heeft op de manier van ‘zijn’ binnen een groep of organisatie. Door middel van Circling ben je in staat om een dieper niveau van aanwezigheid te bereiken, en echt contact en verbindingen te maken.
 
Check deze video voor een impressie van wat Circling is: https://www.youtube.com/watch?v=PpV_f09Zzt8&t=173s
 
ELLEN WAENINK
Deze workshop wordt geleid door Ellen Waenink, senior leider bij Circling Europe, initiator van The Alchemist’s Playground en manager van Authentic Amsterdam. Ellen is ondernemer en coacht mensen en organisaties die in transformatie zijn. Haar werk richt zich met name op het leven en werken vanuit het hart en het verdiepen van de intimiteit met het leven. Ze heeft dit onderwerp in een zeer breed spectrum bestudeert (en studeert nog steeds) met verschillende leraren en in verschillende tradities. Ze leidt workshops en trainingen in Europa in leiderschap, authentieke communicatie, intimiteit en polariteit, krachtige verbindingen en het werken in We-Spaces met collectieve intelligentie.
 
 
PROGRAMMA
Maandag 28 januari
19:00 Aanvang
19:30 Workshop: Circling door Ellen Waenink
22:30 Nog even napraten met een kopje thee
 
Entree: 12 euro (online) of 15 euro (deurverkoop)
Gratis thee en water
 
 
EIGENTIJDSE JONGEREN VERBINDINGSAVONDEN
Het programma voor deze serie verbindingen. In 2019 beginnen we het jaar met extra liefde, kracht en openheid 😀
 
Maandag 21 januari – What’s your desire door Wilrieke Sophia
Maandag 4 februari – Tantra: Anahata door Malou Tan en Olaf Henselmans
Maandag 11 februari – Connective Dance: The Light of Stars door Kees Schenk
Maandag 18 februari – Opening to love: the polarity of giving and receiving door Marcia Sanders
Maandag 25 februari – Intuïtie en Oerkracht door Noralie Brandsma
Maandag 4 maart – Tantra: Universal Love door Joris van der Geest
 
Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!
 
Liefs,
 
De Eigentijdse Jongeren