fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
In ‘Connection Magic’ gaan we experimenteren met verschillende manieren van contact maken – mét en zónder woorden. Heb je behoefte aan dieper, rijker contact met de mensen om je heen? Dan is dit een goede speelplaats om nieuwe dingen uit te proberen. In de loop van de workshop gebruiken we verschillende tools die je ook in je dagelijks leven in kunt zetten om diepere connecties te leggen.
 
Ook biedt deze workshop de gelegenheid om in korte tijd veel nieuwe mensen te ontmoeten. Stap er open in en laat je verrassen door wie je tegenkomt. Achter ieder gezicht schuilt een mens, en ieder mens heeft een verhaal wat de moeite waard is.
 
-Wat gaan we doen-
Mensen hebben verschillende voorkeuren in hoe zij gemakkelijk contact maken. Daarom gebruiken we een mix van beweging en dans, eyegazing en korte gespreksoefeningen. Zo kun je zelf ervaren wat deze vormen van contact met jou doen en wat jou helpt om dieper verbinding te maken. Sommige oefeningen zullen speels zijn en andere persoonlijker. We beginnen de workshop door contact te maken met onszelf en gaan van daaruit anderen ontmoeten, in tweetallen en in groter groepsverband.
 
Over Hylke:
Hylke Grasmeijer weet als geen ander hoe het is om diepgaande connectie in je leven te missen, én hoeveel kleur het aan je leven geeft wanneer je deze wel hebt. In deze workshop deelt hij een aantal van de inzichten en vaardigheden die hem hebben geholpen om zijn sociale leven rijker en leuker te maken.
 
Naast ‘Connection Magic’ biedt Hylke via zijn bedrijf Loving On The Edge workshops voor (met name) jongvolwassenen over liefde, relaties en seksualiteit. Het doel van Loving On The Edge is om mensen dieper met elkaar in contact te brengen door ruimte te geven aan kwetsbaarheid en de innerlijke gevoelswereld.
 
Website:
 
PROGRAMMA
Maandag 14 oktober
19:00 Aanvang
19:30 Connection Magic: The Art of Deeper Relating
22:30 Nog even napraten met een kopje thee
 
Entree: 13 euro (online, inclusief service kosten) of 15 euro (deurverkoop)
Gratis thee en water
 
 
EIGENTIJDSE JONGEREN VERBINDINGSAVONDEN
Het programma voor deze serie verbindingsavonden. We beginnen dit nieuwe seizoen met extra veel liefde en verbinding.
 
Maandag 7 Oktober | Tantra: Awaken your divine nature door Kees Schenk en Serena Verdonk
Maandag 21 oktober | Tantric Breathing door Roald Penning
Maandag 4 november | Tantra: de innerlijke criticus en het spontane zelf door Laura Kistemaker
Maandag 11 november | Circling door Ellen Waenink
Maandag 18 november | Tantra: love & forgiveness door Joris van der Geest
 
Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!
 
Liefs,
 
De Eigentijdse Jongeren