fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Donderdag 12 oktober
Tijd: 19.00 – 22.00
Locatie: Wajid Osho Meditatie Centrum Den Haag (Vanaf Station Den Haag Centraal en Den Haag HS bereikbaar met tram 16, uitstappen bij halte Van Speijkstraat)
Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)
Gratis thee en water
 
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar (Vol = Vol). Sta je op “Gaan”? Dan zetten wij je op de gastenlijst. Tot 1 dag van te voren kun je dit nog aanpassen. Neem je een introduceé mee? Graag in een post + 1 aangeven.
 
Element: Aarde
 
Connective Dance
 
De eerste workshop van de nieuwe reeks voor EJ Den Haag!
Connective Dance combineert verschillende bevrijdende dansoefeningen waarmee we een verbindende reis maken met elkaar. Op creatieve wijze verkennen we verschillende vormen van contactdans en dansimprovisatie met onszelf en elkaar. Connective Dance stimuleert de flow van beweging en draait in essentie om dansen vanuit verschillende aspecten van jezelf: kracht, liefde, sensualiteit, wildheid en diepe emoties. Laat Kees Schenk en Jim Landman je meenemen in deze extra aarde dansreis met moderne, klassieke en wereldse muziek. Zien we je op de dansvloer?!
 
Voor meer over Connective Dance: https://www.facebook.com/ConnectiveDanceNL/
 
Kees Schenk heeft een passie voor het verbinden van mensen en is iemand die zijn hart volgt. Al op jonge leeftijd startte hij zijn reis naar binnen. Zo ontdekte hij hoe luisteren naar je eigen
lichaam en energie je helpt om in je kracht te staan en verbinding te maken met de wereld om je heen. Kees is oprichter en hoofdorganisator van Eigentijdse Jongeren. Naast het
organisatorische werk dat hij doet voor Eigentijdse Jongeren geeft Kees workshops over Hooggevoeligheid, Aarden, Sjamanisme, Tantra, en meer.
 
Jim Landman heeft 1 passie en dat is gevoeligheid. In het dagelijks leven zet hij mensen in hun kracht door hun opnieuw te verbinden met hun gevoel. Hij doet dit door het geven van workshops en individuele begeleiding. Ook is Jim organisator bij Eigentijdse Jongeren en geeft hij de workshop Connective Dance.
 
PROGRAMMA
19.00 Inloop met thee (deur sluit om 19.25)
19.30 Connective Dance door Kees Schenk & Jim Landman
22:00 Einde workshop. Ruimte om na te praten met een kopje thee
 
Eigentijdse Jongeren
 
De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een gemeenschap die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!
 
Voor de komende weken hebben we in Den Haag een mooi programma voor jullie samengesteld:
 
AARDE – 19 oktober Tantra Yoga – Nikki Bogman
WATER – 9 november – Binnenkort bekend
WATER – 16 november – Binnenkort bekend
LUCHT – 23 november – Binnenkort bekend
LUCHT – 14 december – Familieopstellingen – Mahalia van der Waal
VUUR – datum nog onbekend
VUUR – datum nog onbekend
ETHER – datum nog onbekend
ETHER – datum nog onbekend
 
Liefs,
 
De Eigentijdse Jongeren Den Haag