fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Maandag 17 oktober

Tijd: 19:00-22:30

Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)

Gratis thee en water

Maandag 17 oktober is alweer onze vierde verbindingsavond van het seizoen. Deze Anahata avond gaan we bezig met de liefde van ons hart. Kees Schenk & Jim Landman nemen jullie mee in een verbindende dansavond in hun workshop ‘’Connective Dance.’’ Een workshop waarbij al jullie harten mogen open gaan en we er samen één groot dansfeest van gaan maken!

Zien we je maandag 17 oktober? <3

 

Connective Dance door Kees Schenk & Jim Landman

Connective dans combineert verschillende bevrijdende dansoefeningen waarmee we verbindende reis maken met elkaar. Op creatieve wijze verkennen we verschillende vormen van contactdans en dansimprovisatie met onszelf en elkaar.

Connective dans stimuleert de flow van beweging en draait in essentie om dans vanuit verschillende aspecten van jezelf: kracht, liefde, sensualiteit, wildheid en diepe emoties.

Laat Kees Schenk en Jim Landman je meenemen in een magisch dansreis met moderne, klassieke en wereldse muziek. Zien we jullie op de dansvloer?!

 

Programma:

19:00 Binnenloop

19:30 Workshop: Connective Dance door Kees Schenk & Jim Landman

22:30 Nog even napraten met een kopje thee

 

Eigentijdse Jongeren

De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een gemeenschap die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen.

Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!

 

Reis door de zeven chakra’s

In deze avonden nemen we je mee op een reis door de zeven chakra’s, deze staan voor zeven verschillende aspecten van jezelf. Elke week zal een ander aspect van je op de voorgrond treden zodat je jezelf en de ander van daaruit kunt ontmoeten. Je krijgt hierbij de ruimte om deze verschillende aspecten van jezelf te ontdekken en in verbinding met anderen te verkennen.

Voor de komende weken hebben we weer een mooi programma voor jullie samengesteld, het programma voor de komende weken:

Maandag 24 oktober – Authentic Relating door Roald Penning

Maandag 31 oktober – Start nieuwe Driven serie!!

Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!

 

Liefs,

De Eigentijdse Jongeren

Website: www.eigentijdsejongeren.nl

Facebook pagina: www.facebook.com/eigentijdsejongeren

Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/1783860781885980/