fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Maandag 23 januari

Tijd: 19:00-22:30

Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)

Gratis thee en water
Eind januari zijn we weer terug in Club Lite met een nieuwe serie verbindingsavonden! Deze avond ontmoeten we elkaar in de fysieke expressie met één of meerder (dans)partners. Dit doen door middel van contact improvisatie workshop. De avond wordt begeleid door Helena Hecker, en we sluiten af met een jam. De workshops is geschikt voor beginners en gevorderden. Kom jij met ons dansen de 23e?

We kijken er enorm naar uit jullie weer te zien. Tot dan!

 

Dance Workshop – Contact Impro by Helena

Helena Hecker is gediplomeerd allround dansdocente, moderne danseres en performer, zij studeerde Danseducatie aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Nu geeft zij les in Leiden en omstreken in allerlei verschillende dansvormen zoals moderne dans, Afrikaanse dans, dans met mensen met beperking en nog veel meer. Op 16 januari begeleid zij jullie in de dansworkshop contact improvisatie. Tijdens deze workshop is verbinding uiteraard het hoofdingrediënt.

Door middel van verschillende opdrachten leer je te luisteren naar de taal en energie van elkaars lichaam, waardoor samen bewegen nog organischer kan gaan vloeien. Ontdek hoe gewicht te geven en te nemen je kan bevrijden in het samenspel tijdens de dans. We eindigen met een speelse contact impro jam waarin iedereen de kans krijgt met iedereen te dansen en te connecten.

 

PROGRAMMA

19:00 Binnenloop

19:30 Workshop: Contact Improvisatie door Helena Hecker

22:30 Nog even napraten met een kopje thee

 

Eigentijdse Jongeren

De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een gemeenschap die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!

 

Reis door de zeven chakra’s
In deze avonden nemen we je mee op een reis door de zeven chakra’s, deze staan voor zeven verschillende aspecten van jezelf. Elke week zal een ander aspect van je op de voorgrond treden zodat je jezelf en de ander van daaruit kunt ontmoeten. Je krijgt hierbij de ruimte om deze verschillende aspecten van jezelf te ontdekken en in verbinding met anderen te verkennen.
Voor de komende weken hebben we weer een mooi programma voor jullie samengesteld, het programma voor de komende weken:

 

Swadisthana – 30 januari – Authentic Desire – Roald Penning en Deborah Scherz

Manipura – 6 februari – Tantra: Intensity – Bart-Jan Dokter

Anahata – 13 februari – Cacao ceremonie – Mahara Holistic Lifestyle

Vishuddha – 20 februari – Biodanza en stem – Merel Sloot

Ajna – 27 februari – Ervaringstheater: Bouwen aan de nieuwe wereld – Aernout Cohen

Sahasrara – 6 maart – Connective Dance: Chakra Journey – Kees Schenk en Jim Landman

 

Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!

 

Liefs,

De Eigentijdse Jongeren

 

Website: www.eigentijdsejongeren.nl

Facebook pagina: www.facebook.com/eigentijdsejongeren

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/1335436903181366/