fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

De drijvende kracht

Eigentijdse Jongeren stapt iedere zaterdagmiddag aan boord van de Odessa voor een nieuwe serie workshops ‘De Drijvende Kracht’. In een spel met de elementen zoeken we de kracht in onszelf en verbinding met elkaar.

Chakra Tantra door Kees Schenk

Tantra draait om het herontdekken van onze eigenliefde en onze sensuele natuur. In deze workshop beoefenen we de onvoorwaardelijke liefde voor onszelf en verkennen wij op speelse wijze verschillende vormen van contact maken. In essentie keren we terug naar onze kinderlijke onschuld, waar onze grootste kracht kan ontwaken. Het is hier dat we onszelf kunnen terugvinden, en vanuit waar wij kunnen gaan leven vanuit onze ware natuur.

Deze middag werken we met het thema aarden. Hierbij verwelkomen we onze instincten en verwennen we ons lichaam in verschillende vormen van contact met anderen.

We nodigen jou uit voor een magische workshop waarin we samen een liefdevolle plek creëren. Ervaring met tantra is niet vereist.

De workshop duurt van 13.00 tot 16.30. Aansluitend volgt het reguliere Odessa Saturn Saturday: Ecstatic Dance & toegang tot het spadek met hottub en sauna. Ook kun je genieten van een veganistisch diner.

Praktische info

Tijd: 13.00 tot 16.30 (inloop vanaf 12.30)
Leeftijd: 18 – 39 jaar
Toegang: 12 Euro
(of 18 Euro inclusief Saturn Saturday met Ecstatic Dance & Spa dek)
Veganistisch diner: 8 euro
Parkeertip: gratis parkeren bij Zamenhofstraat, vandaar met de pont naar Azartplein.

Facebookpagina EJ
www.facebook.com/eigentijdsejongeren