fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Eigentijdse Jongeren stapt iedere zaterdagmiddag aan boord van de Odessa voor een nieuwe serie workshops ‘De Drijvende Kracht’. In een spel met de elementen zoeken we de kracht in onszelf en verbinding met elkaar.
 
 
De kracht van kwetsbaarheid door Jana van der Pennen
 
”You are not put on this world to be perfect, but to be real”
 
In een wereld waar het door social media en #filter steeds gemakkelijker wordt om jezelf te uitten op precies de manier zoals jij dat wilt, lijken echter steeds meer mensen meer moeite te krijgen met zichzelf kwetsbaar opstellen en vanuit authenticiteit zichzelf in de maatschappij te bewegen. Veel mensen willen wel, maar weten niet zo goed hoe. Lucky you – dit is je kans! Want hoewel kwetsbaarheid misschien in het begin een beetje eng en gek lijkt, kan het je in je dagelijkse leven onwijs veel positiefs brengen.
 
Tijdens deze workshop zal Jana van der Pennen je op een laagdrempelige manier deze kracht van kwetsbaarheid laten ervaren. Door middel van verschillende praktische oefeningen zullen we samen ontdekken wat de positieve effecten kunnen zijn van jezelf kwetsbaar opstellen en hoe je door middel van kwetsbaarheid sterker in het leven kan komen te staan, meer liefde kan voelen, gemakkelijker verbinding kan maken met jezelf en een ander, en daardoor gemakkelijker groei en succes in je leven kan creëren.
 
 
Praktisch:
Locatie: Odessa, Veemkade 259, Amsterdam
Tijd: 13.00 tot 16.30 (inloop vanaf 12.30)
Leeftijd: 18 – 39 jaar
Toegang: 12 Euro
(of 18 Euro inclusief Saturn Saturday met Ecstatic Dance & Spa dek)
Veganistisch diner: 8 euro
Parkeertip: gratis parkeren bij Zamenhofstraat, vandaar met de pont naar Azartplein.
 
Zaterdag 15 oktober – Vuur – Transformatieve theatermethode door Jennifer van Exel
Zaterdag 22 oktober – Lucht – Ademworkshop: Breath of Freedom door Pieter Schop
Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/340793436254366/