fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Eigentijdse Jongeren stapt iedere zaterdagmiddag aan boord van de Odessa voor een nieuwe serie workshops ‘De Drijvende Kracht’. In een spel met de elementen zoeken we de kracht in onszelf en verbinding met elkaar.
 
 
Workshop – De Basis Ben Je Zelf
 
Het element aarde. Het eerste chakra. De basis. Contact met jezelf. Moeder aarde. Veiligheid. Met deze aspecten in gedachten hebben levensavonturier Marijn en yogini Marrit een mooi programma samengesteld van diverse oefeningen om jou te laten gronden en het contact met jezelf en de aarde ten volle ervaren.
 
We maken contact met ons Zelf. Realiseren ons hoe we ons manifesteren in de wereld. Stellen grenzen. Voelen de kracht van de aarde onder onze voeten en de zachtheid van gedragen worden.
 
Kom zaterdag 29 oktober naar de Odessa in Amsterdam en ervaar dat jíj Zelf de basis bent!
 
 
OVER MARIJN EN MARRIT
 
Na een bijzonder jaar van persoonlijke transformatie noemt Marijn zichzelf nu avonturier van het leven en heeft hij het zijn missie gemaakt om andere avonturiers (m/v) wakker te schudden. Na een bijzondere week op Boom festival in Portugal staat Marijn momenteel meer in zijn kracht dan ooit. Met Levensavonturiers organiseert hij allerlei activiteiten zoals interactiespellen op festivals, comfort-zone wandelingen, lezingen en workshops. In deze workshop werkt hij samen met Marrit.
 
Marrit is yogadocent en heeft tijdens langdurige reizen in India, Nepal en Sri Lanka ruime ervaring opgedaan met yoga en meditatie. Haar Hollandse wortels brachten haar een klein half jaar geleden terug naar Amsterdam en sindsdien ervaart ze hoe belangrijk het is om gegrond te zijn en in contact te staan met jezelf om de uitdagingen van het leven aan te kunnen. Hiervoor valt ze uiteraard terug op haar yogabasis, maar maakt ze ook gebruik van muziek en andere aspecten van beweging en energie.
 
Hoewel sommige oefeningen door yoga en meditatie zijn geïnspireerd is deze workshop geen yogales, maar het wel aan te raden dat je iets aantrekt waarin je je comfortabel voelt en gemakkelijk kunt bewegen.
 
De workshop duurt van 13.00 tot 16.30. Aansluitend volgt het reguliere Odessa Saturn Saturday: Ecstatic Dance & toegang tot het spadek met hottub en sauna. Ook kun je genieten van een veganistisch diner.
 
Praktisch:
Locatie: Odessa, Veemkade 259, Amsterdam
Tijd: 13.00 tot 16.30 (inloop vanaf 12.30)
Leeftijd: 18 – 39 jaar
Toegang: 12 Euro
(of 18 Euro inclusief Saturn Saturday met Ecstatic Dance & Spa dek)
Veganistisch diner: 8 euro
Parkeertip: gratis parkeren bij Zamenhofstraat, vandaar met de pont naar Azartplein.
 
Elke zaterdag hebben we weer een prachtige middagworkshop voor jullie, het programma voor de rest van dit jaar volgt snel!