fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Eigentijdse Jongeren stapt iedere zaterdagmiddag aan boord van de Odessa voor een nieuwe serie workshops ‘De Drijvende Kracht’. In een spel met de elementen zoeken we de kracht in onszelf en verbinding met elkaar.
 
 
Omarm jezelf – Janne Bult
 
‘’We verlanger er eigenlijk niet naar om te vinden waar we naar op zoek zijn. We verlangen ernaar te ontdekken dat we al zijn waar we naar zoeken, zelfs te midden van gevoelens van lelijkheid, falen, zwakheid, onzekerheid of totale vernietiging. In feite verlangen we naar alle dingen waar we voor weglopen – lelijkheid, mislukking, angst, zwakheid, onzekerheid, vernietiging – omdat we ergens weten dat compleetheid in die dingen zit. We verlangen ernaar om alles de ruimte te geven en onszelf volledig te omarmen.’’ – Jeff Foster
 
In deze workshop gaan we onszelf liefdevol omarmen, met alles erop en eraan. Alles wat er in ons leeft, mag er helemaal zijn. Via chakradans en oefeningen uit de tantra maken we een reis naar volledige acceptatie en verbondenheid.
 
Chakradans is een vorm van niet-doen. Vanuit verbinding met onze energie centra laten we de beweging die al in ons is ontstaan, de energie zal jou bewegen. Het is een magische manier om onze verbondenheid te ervaren en brengt ons terug naar de wijsheid van ons lichaam en de helende kracht van beweging.
 
 
Over Janne:
 
Janne is Emotionele Vrijheid therapeute en begeleid meditaties en mantra cirkels. Daarnaast volgt ze verschillende opleidingen, waaronder energy healing en tantra yoga. Haar grootste drijfveer is om aan anderen door te geven wat haar zelf zo heeft geholpen.
 
Je bent welkom om 12.30. De workshop duurt van 13.00 tot 16.30. Aansluitend volgt het reguliere Odessa Saturn Saturday: Ecstatic Dance & toegang tot het spadek met hottub en sauna. Ook kun je genieten van een veganistisch diner.
 
 
Praktisch:
Locatie: Odessa, Veemkade 259, Amsterdam
Tijd: 12.30 tot 16.30 (workshop start om 13.00)
Leeftijd: 18 – 39 jaar
Toegang: 12 Euro
(of 18 Euro inclusief Saturn Saturday met Ecstatic Dance & Spa dek)
Veganistisch diner: 8 euro
Parkeertip: gratis parkeren bij Zamenhofstraat, vandaar met de pont naar Azartplein.
 
Elke zaterdag hebben we weer een prachtige middagworkshop voor jullie:
 
Zaterdag 12 november – Vuur – Tantra door Brechtje Yara
Zaterdag 19 november – Lucht – Stembevrijding door Alice Rientje
 
Wees elke zaterdag welkom bij de Drijvende Kracht @Odessa Amsterdam!
 
Liefs,
 
Eigentijdse Jongeren