fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Eigentijdse Jongeren stapt iedere zaterdagmiddag aan boord van de Odessa voor een nieuwe serie workshops ‘De Drijvende Kracht’. In een spel met de elementen zoeken we de kracht in onszelf en verbinding met elkaar.
 
 
Relight Your Fire door Brechtje Riphagen
 
In vuur en vlam staan! Het vuur vanbinnen voelen. Ken je dat gevoel? Je passie, wilskracht, je innerlijk vuur. Is het een klein vlammetje, of een knetterend haardvuur? Vanuit de Tantra is seksuele energie de allesomvattende levensenergie. De energie die het leven creëert en waaruit wij allemaal zijn ontstaan. En deze energie staat ook aan de basis van je innerlijk vuur, je levenskracht en energie.
 
 
RELIGHT YOUR FIRE..
 
In deze workshop gaan we samen ontdekken en ervaren wat Tantra is. Met een aantal oefeningen, dans en meditaties gaan we gezamenlijk onderzoeken naar hoe de levensenergie voelt in jouw lichaam. We gaan ervaren met het laten stromen van deze energie, in je eigen lichaam en in contact met anderen.
 
Bij Tantra staat verbinding centraal. Verbinding met jezelf, en met de ander. Een aantal oefeningen zal in contact met een partner zijn. Je bent altijd vrij in je keuze hoe intiem of dichtbij dat contact is. Deze workshop is geschikt voor iedereen, met meer en minder ervaring. Het is niet nodig om met een vaste partner te komen (mag wel). Fijn als je kleding draagt waarin je gemakkelijk kan bewegen en kan zitten.
 
☆☆☆
 
OVER BRECHTJE
Brechtje is gepassioneerd over het subtiele en energetische pad van Tantra. Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, was het Tantra wat in haar leven voor een grote ommekeer zorgde. Van presteren en hard je best doen, naar ‘zijn’ en ontvangen.
 
Ze ontdekte en ontwikkelde haar zachtere, meer vrouwelijke kant toen ze Tao Tantra studeerde bij Shashi Solluna in Bali & Thailand. In het organiseren van tantra workshops brengt Brechtje haar organisatorische en praktische talenten samen met haar verlangen om mensen in verbinding te brengen, zowel met zichzelf als met elkaar.
 
Je bent welkom om 12.30. De workshop duurt van 13.00 tot 16.30. Aansluitend volgt het reguliere Odessa Saturn Saturday: Ecstatic Dance & toegang tot het spadek met hottub en sauna. Ook kun je genieten van een veganistisch diner.
 
Praktisch:
Locatie: Odessa, Veemkade 259, Amsterdam
Tijd: 12.30 tot 16.30 (workshop start om 13.00)
Leeftijd: 18 – 39 jaar
Toegang: 12 Euro
(of 18 Euro inclusief Saturn Saturday met Ecstatic Dance & Spa dek)
Veganistisch diner: 8 euro
Parkeertip: gratis parkeren bij Zamenhofstraat, vandaar met de pont naar Azartplein.
 
 
Elke zaterdag hebben we weer een prachtige middagworkshop voor jullie:
 
Zaterdag 19 november – Lucht – Stembevrijding door Alice Rientje
Zaterdag 26 november – Aarde – Transdans door Nick Van Zutphen
Zaterdag 3 december – Water – Spelen met Kou – Douwe van den Berg
Zaterdag 10 december – Vuur – Shadow of Kali door Kees & Merel
Zaterdag 17 december – Lucht – Acroyoga door Roald Penning
 
Wees elke zaterdag welkom bij de Drijvende Kracht @Odessa Amsterdam!
 
Liefs,
 
Eigentijdse Jongeren
Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/132180027257023/