fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Eigentijdse Jongeren stapt iedere zaterdagmiddag aan boord van de Odessa voor een nieuwe serie workshops ‘De Drijvende Kracht’. In een spel met de elementen zoeken we de kracht in onszelf en verbinding met elkaar.
 
 
Workshop: Stembevrijding door Alice Rientjes
 
Hoi, ik ben Alice. Ik zing. Ik verbind.
 
Verbinden is mijn grootste drijfveer voor alles wat ik doe, als mens, als zangeres, performer, theatermaker, zangdocente en coach. Ik wil mensen met elkaar verbinden, maar dat begint met contact leggen met jezelf, met je grootste verlangens, maar ook met datgene wat je liever wegstopt. Door te klinken kan je dat bevrijden en helen.
 
Muziek is een heel krachtig middel om (opnieuw) te verbinden. Onze stem hebben we altijd bij ons, maar durven we te zeggen wat we voelen, durven we ruimte in te nemen met onze klank, durven we überhaupt geluid te maken. Taal is maar 10% van onze communicatie, de rest vertellen we met lichaamstaal en onze stem. Hoe kom je over, wat vertelt je lijf en je stem onbewust over jou. Leer kijken met de ogen van je hart. Leer luisteren met de oren van je lichaam. Leer klinken met je zielestem. Ik kan je daarbij helpen. Wees Welkom.
 
Op deze zaterdagmiddag gaan we door middel van muziek, beweging en door zelf te klinken met je eigen authentieke klank de verbinding met onszelf en met elkaar aan op een ander niveau dan we doorgaans gewend zijn. Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen of muziek.
 
 
Je bent welkom om 12.30. De workshop duurt van 13.00 tot 16.30. Aansluitend volgt het reguliere Odessa Saturn Saturday: Ecstatic Dance & toegang tot het spadek met hottub en sauna. Ook kun je genieten van een veganistisch diner.
 
Praktisch:
Locatie: Odessa, Veemkade 259, Amsterdam
Tijd: 12.30 tot 16.30 (workshop start om 13.00)
Leeftijd: 18 – 39 jaar
Toegang: 12 Euro
(of 18 Euro inclusief Saturn Saturday met Ecstatic Dance & Spa dek)
Veganistisch diner: 8 euro
Parkeertip: gratis parkeren bij Zamenhofstraat, vandaar met de pont naar Azartplein.
 
Elke zaterdag hebben we weer een prachtige middagworkshop voor jullie:
 
Zaterdag 26 november – Aarde – Transdans door Nick Van Zutphen
Zaterdag 3 december – Water – Spelen met Kou – Douwe van den Berg
Zaterdag 10 december – Vuur – Shadow of Kali door Kees & Merel
Zaterdag 17 december – Lucht – Acroyoga door Roald Penning
Wees elke zaterdag welkom bij de Drijvende Kracht @Odessa Amsterdam!
Liefs,
Eigentijdse Jongeren