fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Eigentijdse Jongeren stapt iedere zaterdagmiddag aan boord van de Odessa voor een nieuwe serie workshops ‘De Drijvende Kracht’. In een spel met de elementen zoeken we de kracht in onszelf en verbinding met elkaar. Voor deze middag hebben we Pieter Schop weer gevraagd een ademworkshop voor ons te verzorgen, na het succes van de vorige keer. Om bij deze workshop aanwezig te zijn mag je je aanmelden via info@eigentijdsejongeren.nl
 
 
Breath To Freedom (ademworkshop) – Pieter Schop
 
Hoe we ademen is nauw verbonden met hoe we ons voelen. Tijdens de workshop ‘Breath To Freedom’ maak je kennis met de kracht van de ademhaling en ontdek je wat de invloed is van je ademhaling op je vitaliteit en gezondheid. Kom ademen en ontdek zelf de vrijheid, rust, ruimte en verbinding in jezelf.
 
Verlang je naar;
* Meer rust en ontspanning in je leven,
* Het loskomen van belemmerende overtuigingen die jou tegenhouden in je leven,
* Het gevoel van ultieme vrijheid,
* Een betere gezondheid, vitaliteit en meer uithoudingsvermogen,
* Meer creativiteit en lichtheid in je leven.
Dan is de kans groot dat deze workshop iets voor jou is. Naast een verbonden ademsessie ontdek je ook eenvoudige technieken die je thuis dagelijks kunt toepassen. Op weg naar een vrijer leven.
 
OVER PIETER SCHOP
Pieter volgde de opleiding Conscious Breathwork Practitioner en begeleidt individuen, bedrijven en groepen tijdens ademsessies. Daarnaast is hij ondernemer, Life Transformation Coach en Mindfulness Trainer. Veiligheid, plezier en toegankelijkheid staan centraal tijdens zijn workshops. Tijdens de workshop zal hij ondersteund worden door een team van ademengelen.
 
Je bent welkom om 12.30. De workshop duurt van 13.00 tot 16.30. Aansluitend volgt het reguliere Odessa Saturn Saturday: Ecstatic Dance & toegang tot het spadek met hottub en sauna. Ook kun je genieten van een veganistisch diner.
 
Praktisch:
Locatie: Odessa, Veemkade 259, Amsterdam
Tijd: 12.30 tot 16.30 (workshop start om 13.00)
Leeftijd: 18 – 39 jaar
Maximaal aantal deelnemers: 20
Toegang: 12 Euro
(of 18 Euro inclusief Saturn Saturday met Ecstatic Dance & Spa dek)
Veganistisch diner: 8 euro
Parkeertip: gratis parkeren bij Zamenhofstraat, vandaar met de pont naar Azartplein.
 
Binnenkort vind je hier informatie over de volgende Drijvende kracht serie!
 
Liefs,
 
De Eigentijdse Jongeren