fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Maandag 13 november
Tijd: 19:00-22:30
Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)
Gratis thee en water
 
Snapchat, facebook, instagram en whatsapp. Je zit in de trein, wacht op de bus of bent op je werk. Een moment waarop je even niet meer verder kunt met je scriptie of een moment van verveling. Dit kunnen situaties zijn die we opvullen met het checken van je facebook, instagram, of andere accounts. Het is namelijk best wel leuk om te zien dat je vrienden je een berichtje hebben gestuurd. Maar het kan ook een keerzijde hebben, zoals vaker op je telefoon zitten dan je eigenlijk wilt. Wat zorgt ervoor dat jij vaak op je mobiele telefoon zit en hoe kun je er voor zorgen dat je dit minder doet?
 
Tijdens deze workshop leer je inzicht krijgen in jouw gedrag en op een gefocuste manier om te gaan met internet. Door te leren meer focus te hebben tijdens internetgebruik, kun je ook meer focus krijgen op andere vlakken in je leven. Daarnaast zal je meer tijd over hebben waardoor er meer ruimte is voor ontspanning. Focus, ontspanning, mindfulness zijn de kernwoorden voor deze avond.
 
 
OVER DRIVEN
 
Driven, het opensource jongerenverbond voor de ontwikkeling eigentijdse rituelen voor dagelijkse gebruik, start op maandag 13 november weer met zijn nieuwe serie in Club Lite.
 
In de Driven workshops introduceren we Eigentijdse Rituelen voor alledaagse zingeving. Neem deel aan de Driven avonden en vind de antwoorden op deze vragen en tools voor toepassing in de praktijk. Voor jonge mensen van 18 t/m 39 jaar!
 
 
PROGRAMMA
19:00 Binnenloop
19:30 Driven: Refocus door Jana en Babette
22:30 Nagenieten met een kopje thee
 
Voor de komende weken hebben we weer een mooi programma voor jullie samengesteld, het programma voor de komende weken:
 
Do 16 november – Driven: Re-Enjoy door Babettte van den Burg & Kees Schenk @PLAY
Ma 20 November – Driven: Reborn door Kees Schenk & Berry Jacobs
Ma 27 November – Driven: Remedy door Tjerk Feitsma & Florien Kortenhorst
 
De Driven avonden zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!
 
***Vanaf 4 december tot eind januari is het weer kerstvakantie voor onze verbindingsavonden in Club Lite***
 
Liefs,
 
Het Driven Team