fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
RESTORE: GRIP OP OVERGEVOELIGHEID & OVERPRIKKELING
Ervaar meer kracht door te bouwen aan jezelf. Je fundament te verstevigen. De werking van effectieve methoden om te leren omgaan met jouw overprikkeling. Word je bewust hoe jij rust in jezelf kan creëren en weerbaarheid kan ontwikkelen tegen prikkels van buitenaf.
 
OVER DE SERIE RESTORE
In deze serie mini-workshops over omgaan met jouw overprikkeling ga je in een kleine intieme setting (maximaal 10 mensen) aan de slag met klachten gerelateerd aan stress, overprikkeling. De serie is voor iedereen die behoefte heeft aan:
 
– Rust in je hoofd
– In contact komen met jouw lichaam
– Weerbaar zijn tegen overprikkeling
– Meer ontspanning en vitaliteit in jouw lichaam
 
Deze serie bestaat uit 4 workshops. Deze zijn los of als serie te volgen.
 
– Reset: Breng je complete systeem tot rust
– Recentre: Leer jouw aandacht naar binnen te brengen
– Reform: Creëer meer rust in jouw leven.
– Rebuild: Leer leven vanuit ruimte en rust
 
OVER KEES SCHENK
Deze serie wordt gegeven door hooggevoeligheids leraar en expert Kees Schenk. Hij heeft inmiddels meer dan 150 workshops geleid met jongeren en volwassenen. In zijn workshops leert hij deelnemers hoe zij beter om kunnen gaan met verschillende aspecten van hun gevoeligheid, één van deze aspecten is overprikkeling. Zijn drie-jarige opleiding als klanktherapeut en jarenlange praktijk ervaring vormen de basis van zijn werk. En van hieruit heeft hij een effectieve wetenschappelijk onderbouwde methode gecreëerd om, om te gaan met klachten als overprikkeling. Een methode die de kern van de problemen aanpakt. Deze methode is versterkt door de inzichten die hij heeft gekregen uit workshops met meer dan duizend hooggevoelige cliënten. Daarnaast heeft Kees veel kennis van lichaamsgericht werk, het stresssysteem, ademhalingstechnieken en zijn eigen levenservaring.
 
 
IS DIT WAT VOOR JOU?
 
Om persoonlijke aandacht en begeleiding te garanderen, hebben we een maximaal aantal deelnemers van 10 per avond. Meld je snel aan om verzekerd te zijn van je plek!
 
De prijs per workshop is €5, contant te betalen bij binnenkomst. De sessies zijn afzonderlijk te bezoeken en volgen, maar voor een optimaal resultaat raden we aan om de hele serie erbij te zijn. Daarom geldt een speciale prijs bij aanmelding voor de hele serie als je je voor 17 januari 2018 aanmeldt: €17,50 in plaats van €20 voor de vier sessies samen!
 
 
PRAKTISCH
Wanneer? Vier woensdagen, 24 januari, 31 januari, 7 februari en 14 februari.
De workshop duurt van 19.30 tot 22.00. Er is inloop vanaf 19.00 en uitloop tot 22.30
Waar? Workshopruimte “De Vierde Verdieping”, Eerste Jacob van Campenstraat 27, 1072 BC Amsterdam