fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Iedereen verdient op zijn minst één verdiepende vriendschap waarin je helemaal jezelf kunt zijn met wederzijds pure compassie, vind ik. Maar verbindingen aangaan en vriendschappen creëren is niet altijd even makkelijk, zeker in deze tijd. Ik heb ontdekt bij mezelf dat hoe mooier en fijner de vriendschap met mezelf is, hoe makkelijker ik verbinding kan aangaan met anderen.
 
Hoe fijn is de Vriendschap met jezelf nu!?
Vriendschappen vormen onderdeel van jouw sociale cirkel. Een fijne stimulerende sociale cirkel is een belangrijke factor voor de ontplooiing van een mens. Eerlijk durven kiezen wie je in je leven wilt hebben en wie niet is erg belangrijk want elke verbinding heeft invloed op je.
 
In deze vierweekse supportgroep gaan we online, in een groep van 8 tot 10 personen het thema Vriendschap onderzoeken. We gaan het hebben over onder andere: Jouw sociale cirkels, Vriendschap vs Verbinding, Eerlijkheid, Vriendschap met jezelf sluiten en meer.
 
We gaan diverse uiteenlopende (praktische) oefeningen doen, we gaan verbinden en meer. Mijn intentie is om samen concrete oefeningen/tools te creëren die geïntegreerd kunnen worden in het dagelijks leven om in verbinding met jezelf te komen (Reconnecten).
Daarnaast gaan we verhelderen hoe jouw ideale verdiepende vriendschap eruit ziet waarin je helemaal jezelf kunt zijn.
 
~ VOOR WIE ~
De supportgroep is bedoeld voor jongeren tussen de 18 en 39 jaar, die graag een verdiepende vriendschap willen creëren in hun leven. Dit kan een nieuw iemand zijn/worden maar ook een bestaande vriendschap omvatten. Welkom zijn mensen die klaar zijn om diepere lagen te betreden, jouw waarheid. Iemand die klaar is om aan zichzelf te werken zodat hij/zij zich zo fijn kan voelen zodat er op een hele natuurlijke manier contact gemaakt kan worden met anderen.
 
~ OVER MIJ ~
Mijn naam is Joya Aniel Samjhawan en ik ben invaldocent, workshopfacilitator en videomaker. Jaren geleden was er een tijd dat ik mij best eenzaam voelde. Ik wist niet hoe ik hiermee om moest gaan. Ik had niet de juiste tools, mensen om mij heen en mindset om mij gelukkig te voelen.
 
Het was een eenzame tijd, eenzaamheid doet écht pijn ben ik achter gekomen. Ik durfde met niemand te delen én van buiten zorgde ik er gewoon voor dat het allemaal mooi en fijn was. En anders kon ik altijd nog naar de “vrienden” toe waarmee ik onder het genot van biertjes mijn gevoelens kon onderdrukken en me tijdelijk blij kon voelen. Dit patroon veranderde toen ik een wake-up call kreeg, ik besloot toen om aan mijzelf te gaan werken.
 
In de jaren die erop volgden ben ik onder andere de volgende dingen gaan doen: (audio)boeken tot me nemen, seminars bezoeken, vriendschappen verbreken en weer nieuwe creëren, Yoga, Dans, Video’s creëren, Mezelf uitdagen, van banen wisselen, Mezelf vragen stellen en meer. Alles om mezelf te onderzoeken en mezelf beter te leren kennen.
 
Ik wil de beste versie van mezelf worden/zijn en mijn waarheid leven. Ik wil mijn beste vriend zijn en in pure verbinding blijven staan met mezelf. Door de jaren heen heb ik vele manieren mogen ontdekken en integreren die mij helpen (weer) in verbinding te staan met mezelf (#Reconnect) met als bijproduct dat vrienden maken makkelijk/natuurlijk is geworden. Het is tijd om te delen wat voor MIJ werkt. Neem wat bij je past en laat derest achterwege =)
 
~ PRAKTISCH ~
Data: Woensdag 20 & 27 mei en 3 & 10 juni 2020
 
Tijden: Zoom open 19.50 – Start supportgroep 20.00 – Eind 22.00.
 
Locatie: Zoom (online), je ontvangt vooraf een email met een link.
Benodigdheden: PC/laptop, stabiele internetverbinding, webcam, pen en papier.
 
Kosten: Eenmalige administratiekosten van €10,- via tikkie en na afloop een donatie op basis van wat jij de sessies waard vond via een anonieme tikkie. Meer informatie hierover per email.
 
Aanmelding: Aanmelden voor deze supportgroep doe je door het aanmeldformulier in te vullen op: http://www.driven-nederland.nl/vriendschap/