fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Zaterdag 21 januari
Tijd: 13:00-17:00
Entree: 10 euro
Inclusief thee en water, gezonde taartjes/hapjes en toegang tot het spa dek
 
Eigentijdse Jongeren stapt iedere zaterdagmiddag aan boord van de Odessa. Zaterdag 21 januari doen we dit met een nieuw EJ-evenement in het nieuwe jaar, Eigentijds Kapsel!
 
Eigentijds Kapsel…
…is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor Eigentijdse Jongeren en geïnteresseerden. Waar je geknipt kan worden, je haar kan laten versieren met dreadlocks of bohemium haarhangers, maar je ook kunt genieten van lekkere gezonde taartjes en hapjes, een massage, workshopjes, een saunarondje, didgeridoomeditatie en fijne muziek. Tegelijk bieden we een podium waar jij jouw talent of passie kunt delen; je muziekinstrument voor een nummertje of jamsessie, een miniworkshopje of een mooi verhaal. Eigentijds Kapsel is een middag vol ontspanning en biedt tegelijk ruimte voor eigen creatieve inbreng; de middag wordt door en voor haar deelnemers gecreëerd!
 
Bij je ticket krijg je toegang tot het spa dek, onbeperkt water + thee en heerlijke biologische taartjes en hartige hapjes, verzorgd door Nikki (Organikly) en Jeroen (kokkie). Verder zijn alle programmaonderdelen op basis van donatie!
 
Voor de eerste editie bestaat het programma uit de volgende onderdelen:
– Je kan geknipt kan worden door één van de hipste kappers van Nederland: Matthew van The Haircut Sessions of Michelle van Holistic Haircuts.
– Zowie biedt hierbij aan om je haar te pimpen met een dreadlock of bohemium haarversiering
– Eline (In Hartvorm) verzorgt massages
– Judith geeft een inloopworkshop wolvilten
– Madelief (Liefwerk) geeft een inloopworkshop vision board
– Frederik gaat ons meenemen in een didgeridoomeditatie
– Er komt ook een jamsessie, dus neem evt je instrument mee!
– en…
 
Wie weet wil jij ook iets aanbieden? Neem via een PB even contact op met Nikki of Jeroen om hierover te sparren. Voor deze editie zou bijvoorbeeld een muzikale toevoeging nog erg welkom zijn. Andere dingen kunnen natuurlijk ook.
 
Je bent de 21e van harte welkom bij de kick-off van Eigentijds Kapsel!
 
Namens het hele (voorlopige) team:
Matthew, Nikki, Eline, Michelle, Judith, Madelief, Zowie, Frederik, Jeroen en Kees..
 
..we stellen ons binnenkort nog even voor in de ‘Discussie’ van het evenement!
 
Praktisch:
– Graag even in een comment aangeven als je geknipt wilt worden. We weten dan een beetje waar we op kunnen rekenen. Voor het knippen op de middag zelf geldt: Wie het eerst komt, wie het eerst geknipt wordt.
– Wil je chillen in de hottub of sauna? Neem je badkleding + handdoek mee!
 
Je bent welkom voor Eigentijds Kapsel van 13.00 tot 17.00. Aansluitend volgt het reguliere Odessa Saturn Saturday: Ecstatic Dance en blijft het spa dek open. Hiervoor betaal je 8 euro in plaats van 12 als je in de middag ook bent geweest. Voor 8 euro kan je tussendoor nog genieten van een veganistisch diner.
 
Locatie: Odessa, Veemkade 259, Amsterdam
Leeftijd: 18 – 39 jaar
Tickets à 10 euro verkrijgbaar aan de deur (pin of cash)
(Donaties voor workshops/activiteiten graag cash mee nemen)