fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Zondag 9 april organiseren wij voor de derde keer het Eigentijdse Jongeren Festival in Club Lite. Een dag vol verbindende workshops voor jonge mensen van 18 tot en met 39 jaar. Vorig jaar verbonden wij ons met de vurige mannelijke yang energie en de zachte vrouwelijke yin energie. Deze keer brengen wij jullie het thema Wild & Light, waarbij Club Lite verdeeld wordt in twee area’s met elk hun eigen programma afgestemd op de wilde en lichte stammen van een futuristische nieuwe wereld.
 
In de avond vind er weer een slotfeest plaats waarin onze twee stammen bij elkaar komen en hun jaarlijkse verbindingsfeest wordt gevierd. Tijdens het festival mag je per workshop kiezen tussen de Wild & Light area, je bent vrij om je tussen deze area’s te bewegen om te voelen welke stam bij jou past.
 
Met dit festival willen we een inspiratie zijn voor de verbindende wereld die we willen neerzetten. Met verbindende workshops en in samenwerking met dj’s, dansers, kunstenaars en muzikanten creëren wij samen een krachtige energie en vieren we onze verschillen en dat wat ons verbindt. Samen zetten wij een intentie voor de nieuwe wereld die we aan het creëren zijn.
 
Wil jij er graag bij zijn zondag 9 april? Je wild & light festivalticket haal je hier: https://eigentijdsejongeren.nl/festivalwildlight/
 
 
Wild Tribe: Forest Area
 
Vanuit de oerkracht, het contact met de aarde, de dieren, de planten, ons lichaam, ons hart hebben wij eeuwenlang weten voortbestaan. Liefde en ons gevoel volgen zijn onze belangrijkste tools, we leven in eenheid met de natuur, en staan in contact met ons instinct. De planeet aarde is ons thuis, wij kennen haar door en door, wij voelen iedere hartslag, iedere ademhaling, wij weten wat er in haar omgaat en wat er nodig is om de balans in de wereld te bewaren.
 
Om te overleven zijn we teruggekeerd naar de bron. We hebben alle afleiding uit ons bestaan gesneden. Alles wat ons niet dient verworpen, om ons volledig te kunnen concentreren op wat er in ons en buiten ons, in de natuur te voelen en beleven is. Een simpel, puur en echt bestaan dicht bij de bron van al het leven, de ultieme bron van creatie, de Aarde.
 
Kom voelen hoe in verbinding met de planten, de dieren, de aarde, jouw eigen lichaam en jouw instinct de balans en eenheid in jezelf en de natuur compleet maakt, als je vertrouwt op je eigen hart.
 
14:00-14:30 Aanvang
14:30-15:30 Openingsceremonie
15:30-17:00 Biodanza: terug naar de aarde, terug naar de bron door Merel Sloot
17:15-18:45 Wild Hearts: Awakening Life Force door Elfriede van der Sanden en Rakesh Mijling
18:45-20:00 Avondeten met Laih Laih’s Happy Belly (Leonie & Ewald)
20:00-21:30 Tantra: Raw door Bart-Jan Dokter
21:30-00:00 Verbindingsfeest: Wild & Light
00:00-00:30 Eindceremonie
 
 
Light Tribe: City of The Light
 
In een tijd ver vooruit leven de mensen in onze samenleving vanuit onze ziel. We zijn verbonden met het universum en weten wie wij zijn. De lichtstad Aurora is het centrum van onze menselijke beschaving geworden.
 
Om voort te blijven bestaan hebben wij alles achter moeten laten wij onze samenleving niet meer dienden: consumptie, geld, strijd . Wij hebben het allemaal achter ons gelaten en gekozen het pad van onze ziel te lopen. Elke keuze die wij maken is in afstemming met het universum, en alles wat wij voelen en waar wij zijn is hoe het hoort te zijn, ons innerlijk weten vertelt ons altijd de weg.
 
Wij nodigen je uit voor ons verbindende festival in onze kristallen lichtstad Aurora. Deze plek is het centrum van onze stam geworden, de kroon van onze beschaving. Een plek van wonderen, heling en licht. Kom thuis op de plek die wij een poort hebben gemaakt tussen de hemel en aarde en in afstemming leven met het goddelijke. Elk jaar ontmoeten wij hier onze broeders en zusters van andere stammen, jou en ‘’de anderen’’. Wij vragen jou om ook jouw eigen kristal mee te nemen voor onze lichtceremonie. Wees welkom in Aurora!
 
14:00-14:30 Aanvang
14:30-15:30 Openingsceremonie
15:30-17:00 Connective Dance: Love & Light! door Kees Schenk & Eline van der Linde
17:15-18:45 Authentic Relating (circling) door Roald Penning & Deborah Scherz
18:45-20:00 Avondeten met Laih Laih’s Happy Belly (Leonie & Ewald)
20:00-21:30 Knuffelworkshop door Sebastiaan van der Made
21:30-00:00 Verbindingsfeest: Wild & Light
00:00-00:30 Eindceremonie
 
—Happy Belly Food—
Hoi lieve, mooie mensen,
 
Wij zijn Leonie en Ewald van Laih Laih’s Happy Belly. Wij verzorgen liefdevolle vegan gerechten voor een blije buik
 
Al onze gerechten worden met liefde bereidt in onze keuken, hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van biologische en eerlijke ingrediënten
 
Deze avond serveren wij
 
*Frisse lente salade van diverse sla soorten en geraspte groentes
*Diverse dressings
*Gesneden groente
*dips
*rijst
*Thaise curry
*dhal
 
Voor € 15,-
 
*** ♡groene power soep♡ ***
 
Diverse groene groenten en kruiden gepureerd tot een heerlijke groene power soep.
 
Met een stuk zuurdesem speltbrood of gesneden groentes
Beide met vegan aioli
 
Prijs € 5,-
 
 
—Workshops—
Scroll voor meer informatie over de workshop en workshopgevers op het festival door het facebook evenement (link)
 
 
—-Verbindingsfeest: Wild & Light—
Tijdens ons verbindingsfeest komen onze wilde en lichte stammen bij elkaar en vieren we ons samenzijn/samen feest. Het feest zal een visueel spektakel worden met mooie shows, verbindende dansmomenten en creatieve verrassingen.
 
::★MAIN DANCEFLOOR – VERBINDINGSFEEST ★::
21:30-22:00 Live percussie
22:00-23:00 Verbindingsworkshop: Gathering of Love
23:00-00:00 DJ Rakesh
00:00-00:30 Eindceremonie
 
::★LOUNGE AREA ★::
22:00-23:30 DJ Jussi
23:30-00:00 Live optreden: Eline van der Linden (violist/zangers)
 
 
Muziek: Conscious Music
 
Muziek die je laat voelen, leven, en in een staat van trance brengt. Van de lichte geluiden tot de eclectische tribal techno beats. Conscious muziek neemt je mee in een reis van binnen naar buiten. Het brengt je in verbinding met alles wat is, beginnend bij je zelf.
 
 
EIGENTIJDSE JONGEREN
 
Dit festival is een initiatief van Eigentijdse Jongeren. Wij zijn een organisatie die activiteiten organiseert voor bewuste jonge mensen van 18 t/m 39 jaar in heel Nederland. EJ inspireert jonge mensen van onze generatie tot een wereld waarin wij leven vanuit ons hart, en om ons vanuit authenticiteit te kunnen verbinden met anderen. Een plek waar je jezelf en de wereld om je heen met veel plezier mag ontdekken <3 <3
 
 
=====Ticketinfo=====
Voorverkoop Ticket €35,00,-* (sluit zaterdag 8 april om 20:00)
Deurverkoop €40,-*
 
===Wild & Light Verbindingsfeest Only===
Voorverkoop €12,50,- (sluit zaterdag 8 april om 20:00
Deurverkoop €15
 
*Festivalticket inclusief slotfeest ticket