fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Op 14 mei organiseren wij bij Eigentijdse Jongeren een dag van liefde: Sacred Bliss. Samen met jou creëren wij een ruimte waarin je nieuwe dieptes en extatische hoogtes ervaart in relatie met een ander.
 
In het dagelijkse leven raak je vaak vast in patronen in relatie met mensen: je vrienden, intieme relatie(s), familie, collega’s etc. Op deze Sacred Bliss verbindingsdag maken we ons los van deze patronen die ons beperken in het maken van verbinding met anderen en bieden wij een ruimte om opnieuw in vrijheid te verbinden met elkaar. Deze ruimte noemen we Sacred, ofwel heilig. Vanuit hier ontmoeten wij elkaar en worden we gezien in onze diepste lagen.
 
Je ticket voor deze verbindingsdag haal je hier: https://www.chipta.com/nl/eigentijdsejongerenverbindingsdagsacredbliss/7259/selectticket/
 
 
Sacred Yoga – Door Maja Blom
 
We beginnen de dag met Sacred yoga begeleid door Maja Blom. In deze vorm van yoga beginnen we met het ontdekken van die heilige ruimte in onszelf en het voelen van ons eigen lichaam. Van daaruit ontmoet je elkaar in de yogaoefeningen op alle mogelijke manieren. Met de ogen, handen, voeten, rug en ga zo maar door.
Uit deze ontmoetingen ontstaat er iets nieuws, een beginnend gevoel van extase in verbinding met anderen.
 
 
Potluck Lunch
 
Hierna gaan wij tijdens de potluck onze liefde en genot delen met eten, dit mag een lekker gezond hapje zijn, drinken, of ander eten wat jij vanuit je hart wil delen.
 
 
Biodanza: De Heiligheid van het leven dansen door Merel Sloot
 
Na de lunch neemt Merel ons mee dieper in het contact. Door middel van dans en oefeningen op muziek gaan we de heiligheid van het leven (her)ontdekken.
 
Zo kunnen we ervaren hoe ‘blissfull’ het kan voelen als je volledig in contact bent met jezelf, de ander en het universum, het leven zelf. Op die manier kunnen we de heiligheid van alles zien en ervaren. Ontdekken we dat we het goddelijke in onszelf en elkaar kunnen vinden, en dat het verscholen zit in iedere gebeurtenis, in ieder moment, als je kijkt met aandacht en met ogen van liefde.
 
 
Chakra Tantra: Universal Bliss door Kees Schenk
 
Als je leert zien vanuit liefde en je hart hebt geopend stappen we de heilige ruimte van tantrische verbindingen in. Bij chakra tantra beoefenen we op speelse wijze verschillende vormen van contact maken. In een reis van binnen naar buiten gaan we eerst onszelf openen, zodat wij ons vanuit hier kunnen verbinden met elkaar.
 
Met een stevige basis, ademwerk, fijne knuffels en diepgaande groeps- en één-op-één verbindingen. Maken wij onszelf tot een kanaal voor levensenergie zodat deze vrij door onze chakra’s kan stromen, en we nog meer kunnen genieten van alles wat het leven te bieden heeft. En we klaar zijn om de wereld weer in te stappen!
 
 
PROGRAMMA
 
10:00 Aanvang
10:30 Start beginceremonie
10:45 Sacred Yoga
12:30 Potluck
13.30 Biodanza
15.00 korte pauze
15:00 Chakra Tantra
17.30 Eindceremonie
18:00 Nog even napraten en naar huis
 
 
TICKETS

Sacred Bliss Ticket (enkel): €30
Sacred Duo Ticket (voor jou en een partner): €55

***Je Sacred Bliss ticket haal je via de ticketpagina***

EXTRA INFORMATIE
 
– Locatie: Mariendaalstraat 14, Utrecht
– Deze workshop dag is bedoeld voor jonge mensen van 18-39 jaar.
– Er is voor deze dag plek voor 30 deelnemers.
– Voor deze dag willen we je vragen een yogamat en dekentje mee te nemen als je deze hebt, anders hebben wij deze voor je 🙂
– Heb je een vraag aan ons? Stuur gerust een mailtje naar info@eigentijdsejongeren.nl