fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Hierbij nodigen wij jou uit voor het Eigentijdse Jongeren Zomerfestival 2017!

Van 9-13 augustus komen wij weer samen op een prachtig kampeerterrein in Zeewolde, om te genieten van elkaars gezelschap, verbindende en interessante workshops, natuur, rust en de ruimte om te ZIJN.

Ga jij deze zomer dit festival avontuur met ons aan?
Meld je hier aan voor het festival en reserveer nu je ticket.

CO-CREATIE
Het festival is een co-creatie festival. Er staan al een aantal prachtige workshops op het programma, als Ecstatic Dance, Tantra Workshops, Yoga, Meditatie, Biodanza, Spellen Spelen, mooie verbindende ceremonies en nog veel meer!

Heb je zelf een workshop die je graag wil geven, hier heb je de mogelijkheid! Neem van tevoren contact op, dan overleggen we of het in het programma verwerkt kan worden.

Als je op een andere manier aan het festival wil bijdragen, bijvoorbeeld helpen met op- en afbouwen, mensen naar de bushalte pendelen etc, neem dan contact op via info@eigentijdsejongeren.nl. Voor bepaalde bijdrages krijg je korting op je ticket! Je kan dit ook laten weten in het aanmeldformulier.

5 DAGEN – VIJF LAGEN VAN VERBINDING
Tijdens dit zomerfestival beleven wij elke elke dag een nieuwe vorm van verbinding met elkaar:

Dag 1: Verbinding met Moeder Aarde en onze Oerkracht
Dag 2: Verbinding met onze emoties en ervaren van geborgenheid
Dag 3: Verbinding met onze kracht en passie
Dag 4: Verbinding met de liefde van ons hart en expressie
Dag 5: Verbinding met de kosmos en doorstroming van levensenergie

EIGENTIJDSE JONGEREN
Dit festival is een initiatief van Eigentijdse Jongeren. Wij zijn een organisatie die activiteiten organiseert voor bewuste jonge mensen van 18 t/m 39 jaar in heel Nederland. EJ inspireert jonge mensen van onze generatie tot een wereld waarin wij leven vanuit ons hart, en om ons vanuit authenticiteit te kunnen verbinden met anderen. Een plek waar je jezelf en de wereld om je heen met veel plezier mag ontdekken ♥ ♥

THEMA: SUMMER OF LOVE!
Precies 50 jaar na de Summer of Love ’67 herbeleven wij deze zomer op eigentijdse wijze één van de mooiste momenten van het hippie-tijdperk. Samen bouwen wij aan een nieuwe wereld waarin verbinding centraal staat, we elkaars uniekheid zien en deze liefdevol omarmen: dat maakt authentiek contact met iedereen mogelijk. Daarom vieren wij deze zomer de SUMMER OF LOVE!

>>>>TICKET INFO<<<<
De weektickets zijn geldig voor alle vijf festivaldagen (WO t/m ZO).
Prijzen:

Online ticket €130 (tot 7 augustus)
Deurverkoop €140

Weekendtickets (VR-ZO) zijn geldig voor 3 festivaldagen.
Prijzen:

€80 (tot 7 augustus)
Deurverkoop €90

PROGRAMMA
Deze vind je op de festivalpagina (link).

AANMELDEN
Meld je nu aan! Dit kan je doen door dit formulier in te vullen. Je krijgt dan binnen een paar dagen een mail waarin je van ons hoort hoe je kan betalen. In het formulier kan je ook aangeven hoe jij persoonlijk wil bijdragen aan dit festival.

TERREIN
We gaan kamperen, dus neem je eigen tent en slaapspullen mee! Er zijn fijne warme douches aanwezig op het terrein, een meertje en een strandje om te zwemmen, een grote kampvuurplek voor de knusse avonden en ruime parkeermogelijkheden.

ETEN
Je festival eten kan weer besteld worden. Deze wordt met veel liefde gemaakt door onze cateraars Laih Laih’s Happy Belly. Bestellen kan tot 2 augustus.

Je festival foodies bestel je hier: https://docs.google.com/a/blauweadelaar.nl/forms/d/1E6OAJqZsZBIns4tveB86Ibnf0iC3boIJkcNzSEEVQbI

We bieden ook de mogelijkheid om zelf je eten te maken op onze zomerfestival kookplek. Op het festival staan ook koelkasten waar je je eten kan bewaren (beperkt plek).

OVERIG
Het Eigentijdse Jongeren zomerfestival is bedoeld voor mensen van 18-39 jaar.

Voor dit festival zijn beperkt plaatsen deelnemers beschikbaar, wees er dus snel bij op=op 😉

Het EJ Zomerfestival is alcohol- en drugsvrij. Wij zorgen voor de Natural Highs!

BEREIKBAARHEID

Het festival is bereikbaar met het OV. Neem bus 160 vanaf Almere Centrum of Amersfoort Vathorst naar halte ‘Flevo-Natuur/Wielseweg, Zeewolde.’ Vanaf hier is het nog een kwartiertje lopen. Let goed op de ov tijden, de bus rijd maar een paar keer per dag.

Wij zullen voor jullie pendelen met auto’s. Voor € 2 (benzinekosten) wordt je met een autoservice opgehaald en weggebracht zodat je niet ver met je spullen hoeft te slepen. 😉

Het adres is: Wielseweg 9, 3896 MB Zeewolde

Voor overige vragen, neem contact met ons op via info@eigentijdsejongeren.nl

TOT OP HET EJ ZOMERFESTIVAL 2017!!!

>>>> Tickets & aanmelden <<<<
Klik op deze link!