fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Eigentijdse Jongeren komt met een nieuwe serie Sport & Spel. In deze serie gaan we vier keer op de maandagavond in juli naar het Westerpark om heerlijke buitenactiviteiten te doen en om het kind in ons helemaal los te laten! Deze avond de vierde van de vier: The Hunter Game!

Dag: 24 juli
Locatie: Westerpark (brug Haarlemmerweg tegenover de van Limburg Stirumstraat)
Tijd: 19.00 tot 21.30
Kosten: GRATIS

We verzamelen bij de brug bij de Haarlemmerweg naar het Westerpark van 19.00 tot 19.30. Om 19.30 gaan we het park in.

THE HUNTER GAME
The Hunter Game is een tantrisch spel waarbij we een groep leeuwen en een groep gazelles hebben . In dit spel mag je helemaal opgaan in je rol als leeuw en als gazelle. De leeuw jaagt en moet doden om te kunnen eten, moet doden om te kunnen overleven. De gazelle moet zien te overleven en wilt niet gedood worden, maar kan zoveel genade vinden in het gedood worden, in de overgave van dat moment. Het is een schitterend spel waarbij twee polariteiten tegenover elkaar staan: het leven en de dood. Beide rollen gaan gespeeld worden, zodat iedereen kan ervaren hoe het is om de leeuw te zijn en hoe het is om de gazelle te zijn.
Er zijn aan dit spel wel enkele regels gebonden. Hoewel de leeuw daadwerkelijk alles uit de kast mag halen om de gazelle te doden, is het niet toegestaan om te slaan, te schoppen en te wurgen. Stoeien is natuurlijk wel toegestaan, net als schreeuwen. We moedigen je aan om daarin je grenzen op te zoeken en alles te geven.

BENODIGDHEDEN
– sportkleding
– handdoek
– flesje water

Na afloop is er nog tijd om lekker te genieten van het avondzonnetje.

NOTE: bij slechts weer wordt dit evenement gecanceld.

Tot dan!

Liefs

Eigentijdse Jongeren

Ben je al lid van onze Sport & Spel facebookpagina?