fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
RIJKDOM VAN HET HART
Ons hart is een oneindig gevoelig en verfijnd instrument via welke we ons verbinden met de wereld om ons heen en onszelf. Zonder contact met ons hart wordt het leven droog en voelt het niet meer als zinvol, omdat de liefde ontbreekt. We snakken dus allemaal naar contact met ons eigen hart!
 
In dit tantra weekend gaan we ervaren welke rijkdom er leeft in ons eigen hart. Je zult het contact met je hart versterken in activiteiten waar het hart van houdt en die het leven vieren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan dansen, bewust en contactvol aangeraakt worden, mediteren, mantra’s zingen en in de natuur zijn.
 
Daarnaast onderzoeken we de rijkdom van ons hart in contact met anderen. Het uitgangspunt hierbij is dat als we onszelf op een waarachtige manier in contact brengen, dus zonder iets aan onze ervaring in het moment te hoeven veranderen. Zo krijgt ons hart de ruimte om helemaal gevoeld te worden terwijl we in verbinding blijven met de ander.
 
Het onderzoeken van onszelf in contact doen we o.a via tantrische communicatietechnieken en een man/vrouw meditatie waarbij je wordt uitgenodigd om je vanuit je levensstroom en hartenergie te verbinden met een ander en te ervaren hoe het is om samen je energie te laten stromen.
 
De ruimte om jezelf te zijn zal centraal staan in de workshop, je hoeft nergens aan te voldoen! We zullen je steun bieden en veiligheid om je kwetsbaar te durven voelen omdat hier de poort ligt naar de rijkdom van je hart en daarmee een rijker leven.
 
IN DE NATUUR
We verblijven op een unieke en prachtige locatie midden in de natuur aan de voet van de Holterberg (een groot natuurgebied met bos en heide). De workshop ruimte heeft 2 wanden van glas waarbij je uitkijkt op de natuur.
We slapen in 2 en 3 persoonskamers en we worden verwend met heerlijke vegetarische maaltijden.
 
Dit tantra weekend is geschikt voor mensen met en zonder ervaring met tantra. Er is een maximum van 14 deelnemers waarbij we streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen. Het weekend wordt gegeven door Hugo Tielen en Hanna Gordijn met assistentie van Ruben en Anna.
 
OVER ONS
Hugo:
Tantra is voor mij een levenspad wat mij heeft geleerd dat de grootste bevrijding schuilt in het omarmen van mijzelf, van moment tot moment, steeds precies zoals ik mijzelf ervaar. Tantra heeft mij hiervoor het inzicht en de middelen gegeven en ik doe niets liever dan dit delen met anderen via de yogalessen, mantra/kirtan avonden en workshops die ik geef. De laatste 8 jaar heb ik veel tijd door gebracht in ashrams in India, volgde ik de jaartraining bij het Centrum voor Tantra, en vele interactieve meditatie workshops bij Levend Gewaarzijn.
 
Hanna:
Tantra heeft mij uitgenodigt om steeds dieper in mezelf af te dalen, te voelen wat er in me leeft en mezelf te openen naar anderen en het leven om me heen. Hierdoor komt er meer ruimte voor mijn levensenergie en durf ik authentieker te voorschijn te komen.
Ik haal mijn inspiratie uit de opleidingen die ik de afgelopen 7 jaar heb gevolgd bij het Centrum voor Tantra en Centrum voor Leven en Intuïtie en uit mijn verbinding met en liefde voor de natuur.
 
Ons hart wordt er warm van om jullie een weekend lang te ontmoeten!
 
Hanna & Hugo
 
 
PRAKTISCH:
Data: 25-3-2017 en 26-3- 2017
Tijden: zaterdag 10.00 start programma en zondag 17.00 vertrek
Locatie: De Dieken, Helhuizerweg 1, 7451 KE Holten
Prijs: €225,-
 
EXTRA OPTIE:
Je bent welkom vrijdag avond 24-3 vanaf 19.00 aan te komen op De Dieken. Dit geeft je de mogelijkheid om langer te genieten van de mooie locatie en bijv avond of ochtend wandeling te maken op de Holterberg. De extra kosten voor de vrijdag nacht inclusief ontbijt op zaterdag zijn: €28,-.
Als je op vrijdag avond aankomt zijn de totale kosten voor het weekend €253
 
INSCHRIJVEN EN VRAGEN:
Voor opgave mail je naam en telefoonnummer naar: hannagordijn@gmail.com
Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsbrief met meer informatie.
 
Voor inhoudelijke vragen over het programma of andere persoonlijke vragen kan je mailen of bellen met Hanna: 0616423874
hannagordijn@gmail.com