fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Maandag 27 februari

Tijd: 19:00-22:30

Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)

Gratis thee en water

Laat je meenemen op een muzikale ervaringsreis waarin je leert hoe wij gaan werken naar een nieuwe wereld. Na een visionaire introductie zal je muziek gaan beleven op de verschillende niveaus van bewustzijn en krijg je inzicht op de volgende ontwikkelingsfase de mens en de bewustzijnsrevolutie waar wij middenin zitten; baanbrekend, ervaarbaar en inspirerend.

Reis jij met ons mee op maandag 27 februari?

 

Ervaringsreis: Bouwen aan de Nieuwe Wereld

Indigo kinderen dragen de energie van de Nieuwe Tijd en daarmee zijn zij zaaddragers, pio-niers, van de Nieuwe Wereld. Het eigentijdse jongeren netwerk is een initiatief om die belofte en die energie te verenigen en te mobiliseren: samen werken aan de Nieuwe Wereld.

Maar hoe doe je dat? Onze huidige maatschappij, ons onderwijs, conventionele religie, de politiek, mainstream wetenschap als fundament gebruiken? Dat is een herhaling. Dat is niet de revolutie die zo hard nodig is. Wij bevinden ons in de tijd van de Grote Transitie. Dit is de overgang naar het Watermantijdperk. In de kern een overgang naar een nieuw bewustzijn. Kenmerkend voor dit bewustzijn? Als Nieuwe Mens authentiek, transparant, verbonden, liefdevol in de mondiale samenleving staan in contact met de medemens, de dieren, de natuur, de ecologie, moeder Aarde en het universum. De Nieuwe Wereld is het perspectief van de volgende ontwikkelingsfase van de mensheid. Iets verder in de toekomst is dit de belofte van een verlichte samenleving op planeet Aarde met een ‘One Humanity’.

Voor nu is het zaak dat wij aan de innovatie van ‘onszelf’ werken als startpunt van alle ver-nieuwingen. Alleen met onszelf als getransformeerde mens, en dat is een voorwaarde, is het zinvol ons in werk en leven te richten op een nieuwe samenleving met nieuwe spiritualiteit, nieuwe communicatie, vernieuwde wetenschap, e.a. Dat kan alleen met de activering van dit verhoogde en verruimde bewustzijn!

Wat gaan we concreet doen? Ik neem je mee op een ervaringsreis om muziek op drie manieren te beleven, met drie niveaus van bewustzijn. Na de visionaire introductie gaat het praktische deel natuurlijk om ‘die nieuwe manier’. Die is, ondanks alle ervaring die je met dans, beweging en expressie hebt, radicaal vernieuwend. Dat is de belofte én de uitdaging!

 

PROGRAMMA

19:00 Binnenloop

19:30 Ervaringsreis: Bouwen aan de nieuwe wereld door Aernout Cohen

22:30 Nog even napraten met een kopje thee

 

Eigentijdse Jongeren

De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een gemeenschap die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!
Voor de komende weken hebben we weer een mooi programma voor jullie samengesteld, het programma voor de komende weken:

Sahasrara – 6 maart – Connective Dance: Chakra Journey – Kees Schenk en Jim Landman
Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!

 

Liefs,

De Eigentijdse Jongeren

Website: www.eigentijdsejongeren.nl

Facebook pagina: www.facebook.com/eigentijdsejongeren

Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/1345971998854347/