fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Vrijdag 25 november
Tijd: 19:00-22:30
Entree: 15 euro (alleen deurverkoop, contant)
Gratis thee en water
 
Voor 1 avond duiken we bij Eigentijdse Jongeren samen de tantra in! Door middel van dans, lichaamswerk, contactoefeningen, sharings, en meditatie gaan we op reis naar een dieper contact met onszelf en elkaar. Bewustzijn, ontspanning en verbinding staan hierbij centraal. De grote uitnodiging om nieuwgierig te zijn naar wat er in jou gebeurt, in het contact met jezelf en in de verbinding met de ander. Wat zijn je grenzen en wat zijn je verlangens? Durf jij kenbaar te maken wat jij wilt? Ieder moment opnieuw heb je een keuze. Laat je verrassen en raken op deze avond door de muziek, de woorden, de stilte en het contact!
 
 
Deze avond wordt begeleid door Martje Witzel van Bliss Your Body
 
Haar grote fascinatie voor wat de essentie is van dit menszijn (en soms even helemaal niet weten hoe dat moet), is de drijfveer geworden voor haar onderzoek; waar nieuwsgierigheid naar zichzelf in verbinding met de ander de boventoon voert.
 
Dit begon ooit met veel ‘denken over’ waar zij regelmatig in vastliep. Een aantal jaar geleden kwam ze in aanraking met Tantra. Dit bracht haar terug in haar lichaam, haar levensenergie ging vrijer stromen en ze kwam in contact met wie zij werkelijk is.
 
Door de vele trainingen die zij volgde op het gebied van Tantra, lichaamswerk, persoonlijk leiderschap & Integral practice, is het voor haar helder geworden wat zij hier te doen heeft;
‘Een bedding creëren waarin mensen nieuwsgierig worden naar zichzelf en naar de ander. Waarin ze zich overgeven aan het moment. Een ruimte waarin mensen meer bewust worden van wat er in hun leeft en hier betekenis aan kunnen geven. Om vervolgens te leven wie ze in essentie zijn’.
 
Martje leeft dit door workshops te faciliteren op het gebied van bewustzijnsvergroting en persoonlijke ontwikkeling, Tantra heeft hierin een centrale plek. Ze geeft lichaamsgerichte coaching aan mensen die zich herkennen in wat Martje zelf onderzoekt en daar ondersteuning bij willen. Daarnaast assisteert zij bij trainingen van Bliss Your Body en de Venwoude Levensschool. Ze woont in de Interal Living Community van Venwoude (Lage Vuursche), waar meditatie, lichaamswerk en authentic relating (circling) haar dagelijkse practice zijn.
 
 
EXTRA WORKSHOP DETAILS
 
– Kosten: 15 euro, contant aan de deur te betalen
– Aanmelding: stuur een email naar info@eigentijdsejongeren.nl
– Vermeld daarbij je volledige naam en telefoonnummer.
– Het adres van de locatie is, Kerkstraat 441, Amsterdam.
– Bij deze workshop is er plek voor 20 mensen, meld je nu aan om verzekerd te zijn van je pek.
– Workshop 19:30-22:30, je bent welkom vanaf 19:00
– Deze avond wordt in samenwerking met Bisss Your Body georganiseerd.