fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Jij bent uitgenodigd voor het gevoelsmensen midzomerweekend!
 
Van 22-24 juni komen wij bij elkaar om ons te verbinden, openen en een avontuur van samen zijn aan te gaan. Met interessante workshops, natuur, fijne mensen en meer…..
 
Ga jij dit midzomerse avontuur met ons aan?
Meld je hier aan voor het weekend en reserveer je ticket:
De wereld verlangt weer naar verbondenheid en naar echtheid. Naar plekken waar je even je prestatie jasje uit mag trekken en je verantwoordelijkheden aan de kapstok mag hangen. Waar je even niets moet, maar gewoon jezelf kunt zijn. Waar je in een veilige omgeving je meest gekke of kwetsbare kant kunt laten zien zonder dat iemand daar iets van vind.
 
Nou, misschien vinden ze je authenticiteit heerlijk en moedigen ze je aan. Waar je kunt ervaren hoe het ook alweer is om even geen tijd te kennen. Hoe het ook alweer voelt om vrij te zijn. Weet je nog heel lang geleden toen je als kind aan het spelen was? Een wereld waar je in openheid het over alles kunt hebben of over niets. Waar je samen stil kunt zijn, of juist muziek kunt maken en bewegen. Waar je kunt genieten van de midzomerzon, het kampvuur, de natuur en de rust.
 
Dat is de plek waar je hart weer durft te openen. Waar je gezien wordt in alles wat je bent, en waar mensen je in dat alles omarmen. Hier kun je jezelf ontdekken, ontwikkelen, je uit laten dagen en in verbinding het avontuur van Samen Zijn aangaan. Laat je inspireren en kom heerlijk genieten tijdenshet Gevoelsmensen midzomerweekend.
 
Natural High (zonder middelen) genieten en jezelf openen. Je innerlijk vuurtje weer laten branden. En voelen dat we allemaal familie zijn. Sta jezelf toe om weer te voelen. Deze wereld kunnen we samen creëren. Voel je welkom in onze familie met alles wat je bent.
 
Van 22 tot en met 24 juni op onze nieuwe locatie in Riethoven. We hopen je daar te (ont)moeten.
 
 
Liefs,
 
Team gevoelsmensen en Eigentijds Nederland.
 
PROGRAMMA
Meer informatie over het programma van het midzomerweekend volgt snel! Verwacht verbindende, speelse en krachtige workshops die je zullen vervullen met mooie ervaringen en connecties met anderen.
 
OVER GEVOELSMENSEN
De visie van gevoelsmensen is openheid, oprechtheid, onvoorwaardelijke liefde. Meer harten openen is het doel. Het is verbinding zoeken zonder te veroordelen, dat is de werkelijke boodschap.
 
OVER EIGENTIJDS NEDERLAND
Onze droom is het co-creëren van een bewust verbonden samenleving in Nederland. Wij organiseren een grote variëteit aan inspirerende workshops en festivals rondom bewustwording en verbinding. Wees welkom voor dans, beweging, muziek, lezingen, self-empowerment, energiewerk, duurzaamheid, yoga, wandelingen en meer.
 
TICKET INFO
Weekendtickets – Kamperen in eigen tent (VR-ZO)
Prijzen:
 
✰ Early bird €100 (t/m 30 april)
✰ Normale ticket €110 (t/m 21 juni 18:00)
✰ Deurverkoop €120
 
Weekendtickets + verblijf in slaapzaal op stapelbed (beperkt plek)
Prijzen:
 
✰ Early bird €120 (t/m 30 april)
✰ Normale ticket €130 (t/m 21 juni 18:00)
✰ Deurverkoop €140
 
AANMELDEN
Meld je nu aan! Dit kan je doen door het volgende formulier in te vullen. Je krijgt dan binnen een paar dagen een mail waarin je van ons hoort hoe je kan betalen.
 
Aanmeldformulier midzomerweekend: https://tinyurl.com/midzomeraanmelding
 
TERREIN
Het midzomerweekend vind plaats op een nieuwe locatie, de Riethoven. Midden in de natuur kan je hier genieten van de rust, ruimte en de kampvuurplek die deze prachtige plek te bieden heeft.
 
ETEN
Voor de innerlijke mens word gezorgd door lekkere vegetarische, biologische producten voor uw ontbijt, lunch en diner. Mocht u een allergie /dieet hebben, dit dan graag op voorhand via het aanmeldformulier aan ons doorgeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
 
Email adres: info@eigentijdsnederland.com
 
ADRES & BEREIKBAARHEID
 
Adres: Molenstraat 35, 5561 TC Riethoven
 
Openbaar vervoer vanaf Station Eindhoven
Neem bus 317 naar Dommelen.
Stap uit bij de bushalte “Koolzaadbeemd” in Dommelen/Valkenswaard.
Vanaf hier zal er een pendeldienst beschikbaar zijn naar de locatie.
 
EXTRA INFORMATIE
 
Dit midzomerweekend is er voor alle leeftijden, iedereen is welkom!
 
Het aantal plaatsen voor dit weekend is beperkt, zorg dat je er op tijd bij bent!
 
Het gevoelsmensen midzomerweekend alcohol- en drugsvrij. Wees je hier bewust van. Wij zorgen voor de Natural Highs!
 
TOT OP HET GEVOELSMENSEN MIDZOMERWEEKEND!