fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Jij bent uitgenodigd voor het Gevoelsmensenweekend: Spring is in the air!
 
Ben jij klaar voor een nieuwe start? Dan is het nu tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak.
De dagen zijn net zo lang als de nachten en langzaam begint het weer lichter te worden. Tijd voor nieuwe ideeën en inzichten. Dit is het ideale moment om nieuwe ideeën te zaaien en ze met liefde te koesteren, zodat wij ze dadelijk weer kunnen oogsten.
We laten de winter achter ons en worden wakker uit onze winterslaap. We vieren het leven!
Verwacht bijzonder verbindende ceremonies, maar ook speelse en zielverdiepende workshops die je vervullen met mooie ervaringen en connecties met alle zielen.
 
Van 29 t/m 31 maart komen wij in Riethoven bij elkaar om ons te verbinden, openen en een avontuur van samen zijn aan te gaan. Met interessante workshops, natuur, fijne mensen en meer…..
 
Ga jij dit avontuur met ons aan?
Meld je aan voor het weekend en reserveer je ticket:
 
We hopen je daar te (ont)moeten.
 
Liefs,
 
Team gevoelsmensen
 
WAT JE VAN HET PROGRAMMA KAN VERWACHTEN
Natuur, oldscool slaapzaal, open haard, kampvuur, opening/ lichtjes ceremonie, knuffelruimte, ballenbak, creativiteit, sharing cirkels, feestavond, lichtshow, mantra zingen, dans, muziek maken, natuurwandeling, spelen, co-creatie, eind-ceremonie.
 
Meer informatie over het programma van het weekend volgt snel!
 
OVER GEVOELSMENSEN
De wereld verlangt weer naar verbondenheid en naar echtheid. Naar plekken waar je even je prestatie jasje uit mag trekken en je verantwoordelijkheden aan de kapstok mag hangen. Waar je even niets moet, maar gewoon jezelf kunt zijn. Waar je in een veilige omgeving je meest gekke of kwetsbare kant kunt laten zien zonder dat iemand daar iets van vind.
 
Nou, misschien vinden ze je authenticiteit heerlijk en moedigen ze je aan. Waar je kunt ervaren hoe het ook alweer is om even geen tijd te kennen. Hoe het ook alweer voelt om vrij te zijn. Weet je nog heel lang geleden toen je als kind aan het spelen was? Een wereld waar je in openheid het over alles kunt hebben of over niets. Waar je samen stil kunt zijn, of juist muziek kunt maken en bewegen. Waar je kunt genieten van de natuur, het kampvuur, en de rust.
 
Dat is de plek waar je hart weer durft te openen. Waar je gezien wordt in alles wat je bent, en waar mensen je in dat alles omarmen. Hier kun je jezelf ontdekken, ontwikkelen, je uit laten dagen en in verbinding het avontuur van Samen Zijn aangaan. Laat je inspireren en je innerlijk vuurtje weer branden. Laten we voelen dat we allemaal familie zijn. Sta jezelf toe om weer te voelen. Deze wereld kunnen we samen creëren. Voel je welkom in onze familie met alles wat je bent.
 
OVER EIGENTIJDS NEDERLAND
Onze droom is het co-creëren van een bewust verbonden samenleving in Nederland. Wij organiseren een grote variëteit aan inspirerende workshops en festivals rondom bewustwording en verbinding. Wees welkom voor dans, beweging, muziek, lezingen, self-empowerment, energiewerk, duurzaamheid, yoga, wandelingen en meer.
 
ANDEREN OVER ONZE WEEKENDEN
>Geraakt, geconfronteerd, gedanst, gesprongen, gelachen, overwonnen, ik heb genoten! Dank jullie wel allemaal stuk voor stuk voor dit veilige plekje dat we samen hebben gecreëerd ( Marieke )
 
>Wat mij betreft heb ik vrienden voor het leven gevonden en zoveel over mezelf geleerd. Ook voelde ik mij voor de eerste keer in mijn leven geliefd en niet veroordeeld en beoordeeld, en ja de tranen van ontroering stromen weer over mijn wangen en nee ik geef er niets om, ik laat het lekker gaan. Het volgende weekend ben ik er zeker weer bij. (S)
 
>Zo veel liefde en dankbaarheid voor deze mooie tribe waar ik afgelopen weekend mee door mocht brengen op een prachtige plek in de natuur. Verbinding, creatie, beweging, delen, (h)erkenning, zingen, rituelen, dansen, jezelf zijn en nog zoveel meer dan woorden kunnen uitdrukken. Ik kijk uit naar de volgende samenkomst! ( Michelle )
 
>Wat een bijzonder, mooi, warm, intens en fijn weekend. Ik geniet na van de gekke en ontroerende momenten die ik heb beleefd. Ondanks dat het me moeite kostte uit mijn hoofd te komen heb ik heel veel gevoeld. Echt heel erg dank je wel aan het hele team. Er is bij mij opnieuw een deurtje open en smaakt naar meer. Heel veel Liefs. (A)
 
>Nogmaals bedankt allemaal voor het fantastische weekend, vol met moois en puurheid. Jullie zitten in mijn hart!:-) (Niels)
 
>Meestal heb ik leuke momenten tijdens het weekend, dit was een heeeeeel lang leuk moment. Bedankt voor jullie positieve energie, Ik mis jullie. (M)
 
> Het voelde als thuiskomen. Een plaats waar je jezelf mag zijn, met al je gevoelens en al je gekheden. Een plaats waar je je hart kunt openen en genieten van alle liefdevolle medemensen. (Kelvin)
 
>De locatie was prachtig en voelde als een klein walhalla’tje in de bossen. Ik vond het erg fijn om te ervaren dat we ons stuk voor stuk kwetsbaar durfden op te stellen. De workshops waren voor mij een hele mooie manier om dichterbij m’n gevoel en intuïtie te komen. Jullie als organisatie hebben ook een prachtige dynamiek. Jullie zijn allemaal heel eigen en leuk en dat straalde op de deelnemers af. Ik heb dingen gevoeld die ik niet eerder heb gevoeld. Ik was op zoek naar nieuwe invloeden in m’n leven, nieuwe mensen met wie ik de gevoelige en speelse kant in mij kan delen en ik heb het gevoel dat ik door dit weekend heel erg op het juiste pad ben gezet. Heel erg bedankt! (S)
 
 
TICKET INFO
Het aantal plaatsen voor dit weekend is beperkt, zorg dat je er op tijd bij bent!
Weekendtickets inclusief alle maaltijden.
Prijzen:
 
✰ Quiet Early Ice Bird Ticket €110 (eigen tent/ kleine camper voor langslapers)(t/m 31 januari 18:00)
✰ Quiet Normal Ice Bird Ticket €120 (eigen tent/ kleine camper voor langslapers) (t/m 24 mrt 18:00)
 
✰ Early Bird Ticket slaapzaal (eigen 1 persoonsmatje) €140
(t/m 31 januari 18:00)
✰ Normal Bird Ticket slaapzaal €150
(t/m 24 mrt 18:00)
✰ Early Bird Ticket stapelbed €150
(t/m 31 januari 18:00)
✰ Normal Bird Ticket stapelbed €160
(t/m 24 mrt 18:00)
 
✰ Late Bird Ticket (waar plek is) €170
(laatste week)
 
Vanwege de groepsveiligheid is het niet mogelijk om maar een deel van het weekend te komen.
 
Wil je als deelnemer vanuit liefde of passie bijdragen aan ons festival als experiment of reclame voor jezelf door middel van een workshop of op een andere manier dan is hier ruimte voor. Laat dit ons weten.
 
 
AANMELDEN
Meld je nu aan! Dit kan je doen door het volgende formulier in te vullen. Je krijgt dan direct een mail waarin je van ons hoort hoe je kan betalen.
 
 
ETEN
Voor de innerlijke mens wordt gezorgd met heerlijke vegan, biologische maaltijden. We kunnen rekening houden met glutenvrij. Mocht je een andere allergie of dieet hebben, dit dan graag op voorhand via het aanmeldformulier aan ons doorgeven. Je krijgt dan 15 euro korting op je ticket, en draagt dan zelf de verantwoordelijkheid over je eigen maaltijden. Er is een koelkast en een mogelijkheid om je eten op te warmen.
 
Email adres: gevoelsmensen@gmail.com
 
ADRES & BEREIKBAARHEID
 
Adres: Molenstraat 35, 5561 TC Riethoven
 
Openbaar vervoer vanaf Station Eindhoven
Neem bus 317 naar Dommelen.
Stap uit bij de bushalte “Koolzaadbeemd” in Dommelen/Valkenswaard.
Vanaf hier zal er een pendeldienst beschikbaar zijn naar de locatie.
 
WAT IS ER UNIEK AAN ONS WEEKEND
Familiegevoel.
18+, ook na je 40ste nog welkom.
Spiritualiteit verbonden met luchtigheid en humor.
Ballenbak.
Een Lichtshow.
Kampvuur en openhaard.
Oldscool slaapzaal.
Magische locatie in het bos.
Inclusief biologische vegan maaltijden.
Brabantse gemoedelijkheid.
 
ONZE WAARDEN
Het gevoelsmensen weekend is alcohol- en drugsvrij. Wees je hier bewust van. Wij zorgen voor de Natural Highs!
 
Het weekend is een co-creatie, iedereen is deelnemer en drager van het weekend.
 
Respect voor mens, dier en natuur.
 
Een heel weekend om samen in veiligheid te zakken in jezelf.
 
Even geen kinderen maar je innerlijke kind voorop.
 
 
TOT OP HET GEVOELSMENSEN WEEKEND!