fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Kom erbij voor een middag helen en spelen met Reiki! Reiki is een Japanse techniek waarbij universele levensenergie gebruikt wordt om lichaam, hart en ziel in balans te brengen en zo de ontvanger van deze energie als een geheel te helen.
 
Op 28 juli gaan we heerlijk onder begeleiding van Justine deze energie en techniek toepassen met elkaar. Justine is een Reiki Master die in haar praktijk Reiki inzet voor liefdevolle groei en transformatie van haar cliënten en studenten. Deze liefdevolle aandacht voor jezelf gaan we ook mee werken in deze workshop.
De workshop is open voor iedereen. Zij die al wel zijn ingewijd in het gebruik van Reiki hebben hier de gelegenheid om met andere healers deze vaardigheid toe te passen en voor mensen die nog niet zijn ingewijd is dit de perfecte gelegenheid om het eens te voelen, zowel als ontvanger en als gever!
 
De energie is overal om ons heen, als een soort radiogolven, die je niet kan voelen of waarnemen, tenzij je bent aangezet op het juiste radiostation. Zo is de Reiki healer ook aangezet op de juiste frequentie en kan je dus daarmee de energie omzetten in iets dat wel waarneembaar is! Het is altijd een heerlijk gevoel de energie in jezelf te voelen stromen, maar haast magisch om te merken dat je er zelf ook mee kunt spelen op deze helende manier!
 
We zullen via meditaties en groepswerk spelenderwijs stapjes zetten richting onze eigen heling en groei. En het is open voor iedereen: van Reiki newbie tot ouwe rot. Wees welkom tijdens deze middag waarbij we met elkaar het helen zullen delen.
 
OVER JUSTINE VAN WASSENAER
Justine heeft haar opleiding tot Reiki Master in Australië gevolgd en heeft een passie voor lachen, spelen en leren. In haar praktijk behandelt ze nu voornamelijk cliënten die met een burn out vechten. Door middel van speelse liefdevolle aandacht gebruikt ze Reiki energie om hen weer in contact te brengen met zichzelf en zo zichzelf weer als een gezond en energiek geheel op te bouwen. Voor haarzelf is Reiki het verschil geweest tussen donker (depressie en burn out) en licht (zelfliefde en heel veel plezier in het leven) en dit is ook wat ze in haar praktijk, workshops en cursussen naar boven brengt.
 
PRAKTISCHE INFO
 
Tai Chi School
Kerkstraat 441
1017 HZ Amsterdam
 
Zondagmiddag 28 juli
Inloop: 12.30
Workshop: 13.00 – 16.00
Napraten: 16:00 – 16:30
 
Workshop ticketprijs: €17,50