fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
In deze workshop gaan we de natuurlijke genezingskracht van onze handen leren kennen. Door een demonstratie en speelse oefeningen leer je in korte tijd om gebruik te maken van de helende energie die we van nature al tot onze beschikking hebben.
 
Hiermee leer je bijvoorbeeld om een veel voorkomende klacht als hoofdpijn te doen zakken of te laten verdwijnen. Ook leer je hoe je helende energie kunt doorgeven, zonder dat je met je eigen energie werkt of die ‘weggeeft’. Op de juiste manier met energie werken geeft ook een energie boost aan je eigen lichaam.
 
De workshop is geschikt voor alle ‘niveaus’:
 
– mensen die nog nooit iets met energetisch werk hebben gedaan,
– mensen die al langer voelen dat ze energetische heling zouden willen geven, en/of energie in hun handen voelen stromen,
– ervaren energiewerkers die een nieuwe ervaring willen opdoen en willen oefenen.
 
In het energetisch werk benaderen we pijn en andere klachten op een andere manier dan we vaak gewend zijn. We verbinden direct met het lichaam én met de klacht, in plaats van het eerst rationeel te willen begrijpen, uit te willen leggen en de symptomen te proberen weg te nemen.
 
Door een fysieke en emotionele klacht als energie te behandelen, kan de verstoring in beweging komen en worden opgelost. Hierdoor kunnen we tot de kern van de klacht komen en deze verhelpen. Energetisch werk is daarom een belangrijke tool in de preventieve gezondheidszorg en een krachtige aanvulling op de reguliere geneeskunde.
 
ॐ TICKETS:
 
Voel je dat je graag bij deze workshop wil zijn? Haal je ticket dan vandaag.
 
Early bird: €20,- (t/m 12 maart)
 
Normale ticket: €25,- (vanaf 13 maart)
 
Budget ticket: €15,- (zeer gelimiteerd beschikbaar)
 
 
Heb je vragen?
Stuur een berichtje naar info@eigentijdsejongeren.nl
 
Over Joanna
 
Joanna van der Hoek (30) werkt als energetisch therapeut in haar eigen praktijk. Ze houdt van de natuur, verbinding en magie. Joanna beoefent mindfulness, zet zich in voor een samenleving in verbinding met de natuur en begeleidt workshops en ceremonies.
 
Lees meer over energetisch werk op haar website: https://inthisreality.com/energy-healing/
 
ॐEXTRA INFORMATIE:
 
Locatie: House of Wholeness
 
Adres: Baden Powellweg 263, 1069 LH, Amsterdam
 
Datum workshop: donderdag 26 maart
 
Aankomst: 19:00
 
Start workshop: 19:30
 
Einde workshop: 22:15
 
Sluitingstijd: 22:45
 
Deze workshop is bedoeld voor mensen van 18 t/m 39 jaar!