fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
In de energie van de Equinox gaan we dansend in diepe meditatie. Een trancedans.
Tijdens deze sjamanistische reis dalen we met behulp van beweging en dans af in onszelf. Met gesloten ogen laten we ons leiden door het lichaam en komen we steeds iets dieper in onszelf. In de dans bewegen we telkens door een nieuwe golf heen waarin we kunnen voelen, transformeren en integreren.
Trancedansen is een eeuwen oude techniek gebruikt door sjamanen om contact te maken met de spirits en andere werelden. Na het ceremonieel openen van de ruimte en begin meditatie dansen we met een intentie, met een vraag, met een wens. Door te vertrouwen op de wijsheid van het lichaam, gedragen in het veld, kunnen we ons over geven aan een dieper weten in onszelf. Al dansend stappen we door deuren heen en ontvangen we wat we nodig hebben.
Je bent uitgenidigd om een object mee te nemen voor op het altaar. Iets dat jouw intentie of wens voor jezelf representeert. Dit object zal je begeleiden en de energie van de reis absorberen om je thuis helpen bij de integratie van de reis.
Praktisch:
Waar?
Eendrachtlaan 10, Utrecht
Wanneer?
Vrijdagavond 17 september
Tijd?
Inloop 19.00 uur, begin 19.30, einde om 22.00 uur.
Uitwisseling?
45 euro, incl thee en lekkers
Aanmelden kan door een mail te sturen naar veerle@hecuba.nl, je ontvangt dan een mail ter bevestiging.
Gedurende de avond zal er een spaceholder aanwezig zijn voor ondersteuning.
Over de teacher Veerle:
Ik ben de vrouw achter Heksencafé Nijmegen en Hecuba Zielenwerk. Afgestudeerd als universitair psycholoog ben ik werkzaam geweest in de reguliere GGZ, en dan specifiek in traumatherapie. Na lang betrokken te zijn geweest als spaceholder en ondersteuner bij ceremonies, geef ik sinds drie jaar maancirkels, vrouwencirkels, workshops, wandelingen en jaarfeestvieringen.
Ik ben in de loop van mijn leven verschillende tradities tegengekomen, uiteenlopend van tantra, siberisch, keltisch en native american sjamanisme, hekserij, westers lichaamswerk en boeddhisme. Dit is samengevoegd in het totaalpakketje dat nu Hecuba Zielenwerk is.
Over Hecuba Zielenwerk:
Hecuba is begonnen als initiatief voor vrouwenwerk, maar door een wens om het mannelijke en vrouwelijke samen te brengen is Hecuba uitgegroeid tot Hecuba Zielenwerk. Mijn wens is om mensen in hun kracht te zetten, in contact te laten komen met hun kern en de wijsheid die hierin opgeslagen ligt.
Dit evenement wordt ondersteund door Eigentijdse Jongeren en Eigentijds Nederland.