fbpx
Loading Events

Swipe . Click . Like . Date . Sex?

Het tempo waarin we tegenwoordig in staat zijn om contact te leggen ligt hoger dan ooit. Maar ben je er wel helemaal bij als je in dit tempo beweegt? Of is er een deel van jou dat zich afsluit, dat niet mee doet? Een deel dat meer tijd, meer veiligheid nodig heeft om zich te kunnen openen.

Ik herinner mij hoe mijn verlangen naar intimiteit mij lang heeft opgejaagd. Ik wilde me zo graag dicht bij de ander voelen, me gezien en geliefd voelen. Ik ging te hard. Ik vloog regelmatig uit de bocht en smakte tegen de vangrail. Na een tijdje ging ik dan gekreukt en gedeukt weer op weg.

Niet meer de weg op gaan is geen optie. Als mens zijn we voorgeprogrammeerd om het contact met andere mensen te zoeken. Het is een levensbehoefte. Maar hoe doen we dit dan zonder keer op keer te crashen?

In een 2-daagse training (18 t/m 29 jaar) ga je op zoek naar de manier waarop jij contact aangaat of juist uit de weg gaat. Wat heb jij nodig om kwetsbaar te kunnen zijn en welke verlangens leven er in jou omtrent intimiteit?

We werken voornamelijk met fysieke oefeningen waardoor je lijfelijk ervaart wat er met je gebeurt als het spannend wordt. Je oefent met het aanvoelen én aangeven van je grenzen. Door deze ervaringen en de ondersteuning van het team zal je vertrouwen groeien en zet je in je eigen tempo stappen op weg naar intimiteit.

I will only go as fast as the slowest part in me feels safe to go

Intimiteit betekent voor ons als het contact met een ander waarin je je wezenlijk gezien voelt. Dat hoeft dus niet per sé seksueel (getint) contact te zijn. Tijdens de training is er altijd de mogelijkheid om oefeningen op een fysieke afstand te doen die voor jou prettig en veilig voelt. Daarmee voldoen we ook aan de COVID-19 richtlijnen zoals die op dat moment van kracht zullen zijn.

OVER MEIKE

Zoals ieder mens, werd ook ik volledig open geboren. En ja, zoals ieder mens leerde ik mezelf te beschermen tegen pijn. Droeg ik een masker, kroop desnoods weg onder mijn bed. Eenzaamheid. Wie kent me eigenlijk echt? Waar zitten de elastiekjes zodat ik mijn masker kan afleggen? De elastiekjes heb ik gevonden. Ik val en ik sta op. Ik bied je de veiligheid en de bedding om je eigen maskers af te durven doen. Hoe meer jij je wezenlijk gezien voelt, hoe minder maskers je nodig hebt. Je bent in staat om kwetsbaar te zijn en een verbonden, open en vrij leven te leven. Je mag tevoorschijn komen.

Ik richt mij zowel op volwassenen als op jongeren vanaf 16 jaar.. Wat mij betreft ben je nooit te jong om de aandacht naar binnen te richten en te leren kennen wie je bent, wat je drijft en wat je tegenhoudt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De training vindt plaats op Cursuscentrum De Schans in Opoeteren (België).

Overnachting en alle maaltijden zijn inbegrepen bij de prijs van €309,70

Aanmelden: https://www.kasteeldeschans.com/seksualiteit/het-pad-naar-intimiteit-voor-jongvolwassenen-tm-29-jaar

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/636283877320321