fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
In deze workshop gaat het erom jezelf te bevrijden van angsten en negatieve denkbeelden. Dit doen we in een groep waarin we vooral in tweetallen en kleinere subgroepjes werken. We hebben als mens door de jaren heen allerlei ‘lagen’ om onszelf heen gebouwd. Als baby begonnen we puur maar we hebben de overtuigingen van onze ouders, familie, leraren, vrienden, vriendinnen, partners door de tijd heen overgenomen.
 
We willen het leven graag ‘goed’ doen en in de maatschappij passen, waardoor we altijd met een angst rond lopen om het ‘verkeerd’ te doen: Om niet goed genoeg te zijn. In deze workshop maken we contact via verschillende oefeningen met wat wij werkelijk willen, los van deze overtuigingen. We spelen met de rollen van onze ouders en andere belangrijke mensen in ons leven zodat we ons bewust worden van wat we hebben overgenomen, en wat ons nu niet meer dient in onze zoektocht naar onszelf en geluk.
 
We onderzoeken wat vrijheid voor jou betekent en hoe je hier expressie aan kan geven. Dit doen we door gebruik te maken van speelse elementen als muziek, dans, tekenen en schrijven. Middels een ritueel maken we onszelf los van dat wat ons het gevoel geeft onvrij te zijn en maken we verbinding met de heelheid en vrijheid die al in ons besloten ligt, voorbij aan alle verhalen vanuit het hoofd. Je ontdekt diepere lagen van jezelf maar ook de simpelheid en de kinderlijke vreugde van je ware essentie. Kom weer thuis bij jezelf, ervaar dat je vrij en vreugdevol bent!
 
Inloop: 19.30
Workshop: 20.00-22.30
Na kletsen kan tot 23.00 🙂
 
Voel je dat je hierbij wilt zijn?
 
 
Early Bird: €20,- (t/m 10 december)
Normale Bird: €30,- (vanaf 11 december)
Thee en snacks inbegrepen.
 
Over Jouw Geluk Centraal:
Vanuit haar eigen zoektocht naar geluk en zelfliefde heeft Immy Heijmans haar eigen praktijk Jouw Geluk Centraal opgericht waar ze mensen coacht middels mindfulness en creatieve therapie.
Haar achtergrond als dramatherapeut en boeddhistische geestelijke verzorging maakt dat ze een perfecte combinatie heeft gevonden tussen naar binnen keren en voelen wat daar speelt enerzijds, en spanning en pijn loslaten middels expressie anderzijds. Jouw Geluk Centraal helpt jou vanuit innerlijke kracht en geluk te gaan leven!