fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Kom je ook mee klimmen? Dit jaar organiseer ik voor het eerst een open event waar je zonder enige ervaring kennis kan maken met de klimsport. Deze avond kun je veilig onder professionele begeleiding je eigen klimavontuur beginnen. Ben je alleen? Geen probleem! Op de avond zelf maken we kennis met elkaar en vormen we kleinere groepjes om aan de slag te gaan. Na 2,5 uur begeleiding mag je die avond zelf nog verder klimmen in drietallen.
 
Zin om je grenzen te verleggen…? De workshop is ook geschikt voor mensen met hoogtevrees.
 
 
PRAKTISCH
Kledingadvies: makkelijke kleding en schoenen met grip
 
Prijs: 30 euro
 
 
Wat krijg je hiervoor :
– Toegang tot de klimhal / kleedkamers met douche
– Introductieles zekeren en basistechniek klimmen
– Huur klim en zekermaterialen
– Optioneel.. voor wie durft: abseil en indianenbrug van 20 meter hoog.
– Mogelijk huren van schoenen indien nodig, even laten weten via de mail.
– Vragen kun je sturen naar info@eigentijdsejongeren.nl
 
DATA: 7 en 14 mei 2018
Aantal personen: maximaal 12 personen per workshop.
Locatie: Klimhal Sloterdijk, Naritaweg 48, Amsterdam
 
PROGRAMMA
19:00 Inloop en omkleden
19:30-22:00 Workshop
 
OVER MIJ
Roos ten Have heeft sporten als passie. Ze is vaak buiten te vinden op een klimmuur of met een vlieger op het strand. Naast sport is ze ook al tien jaar bezig met yoga, meditatie en ademhaling. De combinatie zorgt voor balans in passie, rust, fysieke en mentale uitdagingen. Deze elementen worden daarom ook gecombineerd in haar bedrijf Innergy Events.
 
In 2003 heeft ze de studie Culturele antropologie en Communicatiewetenschappen aan de UVA succesvol afgerond. Haar interesse voor mensen en culturen heeft ze daarna toegepast door les te geven bij verschillende buitensportbedrijven. In 2003 heeft ze ook een buitensportopleiding in Belgie afgerond en vanaf die tijd gewerkt voor bedrijven in Nederland en het buitenland.
 
In 2008 wilde ze zich meer richten op teamtrainingen in de natuur en volgde de opleiding tot team adventure instructeur. Vanaf 2008 wordt ze ingehuurd door diverse bedrijven om teamtrainingen en sportevents te verzorgen op diverse (buiten)locaties.
 
Nog een filmpje ter inspiratie:
 
Tot 7 of 14 mei!
 
Liefs,
 
Roos
 
NB: het is mogelijk om na deze cursus met Roos je klimdiploma te halen. Hiervoor kan je dan een korting krijgen van 20 euro – het diploma kost dan 80 in plaats van 100 euro. Je kan hier na het event voor kiezen.