fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Yess!!! We zijn weer terug met een knuffelworkshop bij Eigentijdse Jongeren. Wilrieke Sophia zal deze prachtige avond op maandag 15 oktober begeleiden.Van verbinding met jezelf naar verbinding met de ander(en).
 
Knuffelen is niet alleen fijn, het is ook heel erg gezond. Aanraking verlaagt stress en verhoogt het geluksgevoel. Maar knuffelen is ook een manier om jezelf beter te leren kennen. Durf ik mijn grenzen en verlangens duidelijk te maken?
 
—————————————————————————————
De workshop in één oogopslag:
– focus: verbinden met jezelf en van daaruit verbinden met anderen
– elementen: knuffelen, aanraking, consent, tantra, meditatie, ademhalingstechnieken, bewegen.
– level: * geen ervaring vereist, kleding blijft aan.
—————————————————————————————
 
Een knuffelworkshop is een gestructureerde workshop die gericht is op liefdevolle aanraking. Dat doen we door oefeningen die gericht zijn op contact maken met jezelf en met anderen. We beginnen voorzichtig, zonder elkaar aan te raken, en bouwen de intensiteit langzaam op, zodat iedereen mee kan komen en het voor niemand te snel gaat. We starten altijd met een moment om tot onszelf te komen en alle drukte en stress van het dagelijks leven los te laten. Vanuit daar gaan we via oefeningen contact maken met onszelf en met anderen. Bijvoorbeeld door om beurten elkaars handen te strelen. De oefeningen zijn soms speels, soms heel intens, maar altijd vanuit liefde. Als je iets niet wil doen dan hoeft dat niet. De oefeningen die we doen zijn heel divers en wisselen per keer.
 
De avond is gericht op liefdevolle aandacht en aanraking. We blijven deze avonden weg bij seksualiteit. Niet omdat seksualiteit iets verkeerds is, maar om te ervaren hoe fijn knuffelen is wanneer er geen einddoel of focus is.
 
Aanvullende informatie:
 
Deze workshop is voor zowel ervaren als beginnende knuffelaars. Vooral als je je angstig of onzeker voelt over het contact met andere mensen – is dit voor jou. Ook als je je wilt opladen en wilt genieten van een avond vol knuffels, bent je van harte welkom!
 
De workshop bouwt geleidelijk op van het verbinden met jezelf naar het verbinden met anderen, met veel ruimte om je grenzen te vinden en uit te drukken. De oefeningen zijn speels en kunnen je ook raken.
 
PROGRAMMA
Maandag 15 oktober
19:00 Aanvang
19:30 Knuffelworkshop door Wilrieke Sophia
22:30 Nog even napraten met een kopje thee
 
Entree: 12 euro (online) of 15 euro (deurverkoop)
Gratis thee en water
 
 
WILRIEKE SOPHIA
Sinds jaren geeft Wilrieke Sophia Knuffelworkshops. Wat startte als een experiment in de woonkamer, groeide uit tot maandelijks meerdere uitverkochte avondworkshops (30+ deelnemers), workshops door heel Europa voor groepen tot 100 mensen, interviews voor bijvoorbeeld de Happinez, Radio 1, Lauren en de Liefde en RTL Boulevard.
 
Naast het faciliteren van Knuffelworkshops en -sessies faciliteer ik vanuit mijn bedrijf Exploring Deeper ook andere workshops in het spectrum van intimiteit, zoals Tantra en conscious kink. Ik haal graag de meest inspirerende facilitators uit het wereldwijde veld van intimiteit naar Nederland om samen te werken, zoals Eugene Hedlund, Jamie Catto, Francesca Gentille, Rachel Rickards, Buster Radvik, Marti Birch en vele anderen. Ook ben ik schrijver. Zie www.exploringdeeper.com voor meer over mij en mijn werk.
 
EIGENTIJDSE JONGEREN
De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een gemeenschap die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!
 
Voor de komende weken hebben we weer een mooi programma voor jullie samengesteld:
 
Maandag 1 oktober – Shiatsu Massage door Nick van ‘t End
Maandag 8 oktober – Tantric Embodiment: Unleash your inner sun door Nikki Bogman
Maandag 22 oktober – Mantra Cirkel door Healing Harmony
Maandag 5 November – Helen spelen met Reiki + Sound Healing door Justine Wassenaer
Maandag 12 November – Astrologische opstellingen door Kees Schenk
Maandag 19 November – Tantra: Sacred Sexuality door Joris van der Geest
 
Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!
 
 
**Kortingsactie**
Deze serie verbindingsavonden is er weer de mogelijkheid om aan alle verbindingsavonden . Je betaald dan 68 euro in plaats van 84 euro voor de serie van zeven.
 
Stuur een mailtje naar info@eigentijdsejongeren.nl als je gebruik wilt maken van deze actie! Of als je andere vragen voor ons hebt.
 
Liefs,
 
De Eigentijdse Jongeren