fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Een combinatie van kunst, creativiteit en spiritualiteit. Ga aan het werk met jouw dromen en verlangens. Aan het eind van de dag heb je meer zicht op hoe jij je leven vorm gaat geven, en je hebt een zelfgemaakt beeld om je hier blijvend aan te herinneren.
 
Met behulp van klei gaan we contact maken met onszelf, onze tastzin, onze dromen en verlangens. Het werken met de klei wissel ik af met dans, sharing, meditatie en contactoefeningen. Een gevarieerd programma dus. Een deel van de workshop krijgen deelnemers de gelegenheid om als het ware een talisman, een beeldje voor zichzelf te maken wat hun verlangen representeert en wat ze mee naar huis kunnen nemen.
 
Je bent vrij om zelf je onderwerp te kiezen. Een paar mogelijkheden waar je aan kunt denken:
– liefde, relaties, seks
– werk, passies, wat jij in de wereld wilt zetten
– wonen, een fijne plek voor jezelf
– een avontuur, nieuwe ervaring die je wilt beleven (en wellicht al lang uit de weg gaat?)
WAAROM DEZE WORKSHOP
Door je dromen en verlangens concreet vorm te geven, vast te leggen, komen ze meer tot leven. Je komt er steeds dieper mee in contact. Hierdoor kom je ook de beperkende overtuigingen tegen die jou nog in de weg staan om deze droom te realiseren. Aan deze beperkende overtuigingen zullen we in de loop van de workshop ook aandacht besteden. Er is ruimte voor plezier, maar ook om de diepte in te gaan.
Daarnaast maak je jouw dromen zichtbaar voor anderen. Praat erover, wissel uit. Daarmee committeer je jezelf aan deze droom, het is nu uitgesproken, anderen hebben het gehoord, het is niet zomaar meer een gedachte in je hoofd. Je inspireert elkaar. Met zijn allen gaan we een dag lang met onze dromen aan de slag. Dat wordt één grote bom aan inspiratie.
Na de workshop wacht het echte leven, waarin je de droom hebt te realiseren. Dat vraagt doorzettingsvermogen. Het beeldje wat je aan het eind van de dag gemaakt hebt, fungeert als een grote, dikke, vette stok achter de deur om jou eraan te herinneren waar jij voor gaat.
Voor mij is het belangrijk om tijdens het maken te zien waar anderen mee bezig zijn, uit te wisselen, en in beweging te komen. Dit wordt geen handarbeid, zoals je die van vroeger gewend bent. Bovenal wordt het een leuke, inspirerende dag!
–Creatieve of artistieke vaardigheden zijn voor deze workshop geenszins vereist, maar altijd mooi meegenomen!–
 
OVER HYLKE
De afgelopen jaren heb ik mij veel bezig gehouden met de thema’s liefde en seksualiteit. Verlangens spelen daarin een grote rol. Zelf heb ik er vele, op allerlei levensgebieden. Na omzwervingen langs kunstacademies, danslessen, creatieve therapie en allerlei vormen van persoonlijke ontwikkeling wil ik met deze workshop een plek creëren waar ik alles waar ik zelf blij van word samen kan bundelen om het met andere mensen te delen!
 
TICKETS
 
Voel jij dat je hier bij wil zijn?
Haal hier dan jouw ticket.
 
Early Bird: €40 (t/m 13 maart)
Normal Bird: €45 (vanaf 14 maart)
Budget: €35 (zeer beperkt beschikbaar)
 
*het ticket is inclusief materiaalkosten voor o.a. de klei
 
 
OVERIGE INFORMATIE
 
Locatie: Tai Chi school
Adres: Kerkstraat 441, Amsterdam
Inloop: 13:00
Start workshop: 13:30
Einde workshop: 21:00
Sluit: 21:30
 
Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Dus meld je aan voor deze workshop. Vol = vol