fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Vrijdag 17 november
Tijd: 19:00-22:30
Locatie: Centrum Djoj, Antony Duyklaan 5 Rotterdam
Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)
Gratis thee en water
 
Met deze workshop brengen we de eerste serie verbindingsavonden tot een eind en dat willen we graag samen met jullie vieren! Deze avond nemen Erik en Sefrijn van Cosmic Circle ons mee in de wereld van klank, door het zingen van mantra’s. Het maakt hierbij niet uit of je ervaring hebt met zingen of mantra’s, ieder geluid is welkom! Zing je mee?
 
MANTRA ZINGEN
Geluid, trilling, vibratie, oscillatie. We bewegen van links naar rechts, van hoog naar laag, groot naar klein. Zomer, herfst, winter, lente. Inademing, uitademing. Alles beweegt in golven en patronen, alles is onderdeel van de grote symfonie van de kosmos. Wij hebben allemaal onze unieke plek in dit geheel. Onze stem en onze muziek is een middel tot expressie van wie we zijn, wat we voelen en wat er speelt. Als je zingt voor het moment, vanuit wat er nu is, kan je voelen dat je energie meer gaat stromen. Er kunnen oude emoties loskomen of diep plezier. Samen creëren we een ruimte van liefdevolle aanwezigheid en kunnen we kijken wat voor geluiden er opkomen. Op de EJ verbindingsavond gaan we samen mantras en chants zingen. Soms eeuwenoud, in Sanskrit of Hebreeuws, of wat nieuwer in het Engels. En soms ontstaan ze spontaan in het moment. Onze muziek brengt ons in verbinding met elkaar en met ons zelf. Zing je mee?
 
COSMIC CIRCLE
Cosmic Circle (www.cosmiccircle.org) is een platform voor spiritualiteit, kunst, muziek, magie en ceremonie. We bieden ruimte aan het collectieve proces van opnieuw verbinden met onze kosmische oorsprong. Cosmic Circle staat open voor alle vormen van expressie, zonder iets uit te sluiten, zodat we allemaal kunnen stralen zoals we nu zijn. Een initiatief van Erik (www.yashael.nl) en Sefrijn (www.sefrijn.nl).
 
PROGRAMMA
 
19:00 Inloop
19:30 Mantra zingen met Cosmic Circle
22:30 Napraten met een kopje thee
 
 
Eigentijdse Jongeren
 
De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een gemeenschap die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen. Er is ruimte en ondersteuning om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!
 
Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!
 
Liefs,
 
De Eigentijdse Jongeren