fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
♥ N I E U W – Mantra’s en Kirtan Nederland ♥
Mantra’s en Kirtan Nederland is een nieuw platform om liefhebbers van mantra zingen met elkaar te verbinden. Via de pagina zul je gemakkelijker kirtan events kunnen vinden door heel Nederland. Een samenwerking tussen Eigentijdse Nederland, Eigentijdse Jongeren, Cosmic Circle, Open Heart Encounters en PLAY!
 
Tijdens deze editie van de Drijvende Kracht vieren wij de opening van dit nieuwe platform. Wees welkom als je opzoek bent naar nieuwe ontmoetingen, verbinding en gezelligheid.
 
♥ K I R T A N ♥
Zingen met Erik en Sefrijn van Cosmic Circle
Kirtan is zingen met hart en ziel. Door het zingen van mantra’s verstilt je hoofd en kan je verbinding maken met jezelf en met elkaar. Zingen is zelfexpressie. Je stem is diep verbonden met hoe jij je voelt. Soms klinkt het prachtig en magisch. Je voelt diep geluk of zelfs extase. Op een ander moment kan je stem confronterend kraken of trillen. Het uiten van deze verschillende klanken zet emoties in beweging. In de cirkel creëren we een veilige plek waarin alles er mag zijn. Lachen, huilen, dansen, stil zijn, naar binnen keren en naar buiten stralen.
 
Samen zingen we muziek van verschillende tradities en tijden. In Sanskriet over Hindu goden, die kwaliteiten in onszelf symboliseren. Sjamanistische liederen voor moeder aarde. Muziek van de Rainbow family over verbinding met elkaar. Of een Buddhistische chant voor vrede en geluk. Wat ze gemeen hebben is eenvoud en diepe liefde. Of noem het God, Allah, het universum of de waarheid. Het gaat over hetzelfde. We delen graag liedjes die toegankelijk zijn, zodat iedereen mee kan zingen. Misschien voel je je al een kirtan rockster. Of zing je weer voor het eerst in jaren. Hoe dan ook, wees welkom!
 
♥ P R A K T I S C H ♥
Je bent welkom om 12.30. De workshop duurt van 13.00 tot 16.30. Aansluitend volgt het reguliere Odessa Saturn Saturday: Ecstatic Dance & toegang tot het spadek met hottub en sauna. Ook kun je genieten van een veganistisch diner.
 
Locatie: Odessa, Veemkade 259, Amsterdam
Tijd: 12.30 tot 16.30 (workshop start om 13.00)
Tickets verkrijgbaar aan de deur (pin of cash)
Toegang: 15 Euro
(of 22,50 Euro inclusief Saturn Saturday met Ecstatic Dance & Spa dek)
Veganistische maatlijdsoep: 5 euro
Parkeertip: gratis parkeren bij Zamenhofstraat, vandaar met de pont naar Azartplein.