fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Welkom zingende ziel! ღ
 
Healing Harmony (de band die bestaat uit Eline, Sybren, Marc & Dirk) heet jou welkom en nodigt je uit om deel te nemen aan deze meditatieve zangcirkel waarbij we gaan zingen met devotie voor het leven. We zingen voor de liefde, en de liefde voor de kwaliteiten die wij als mens meedragen.
 
Tevens zingen we voor dat wat transformatie nodig heeft om ervoor te zorgen dat wij vanuit het hart kunnen leven.
 
Alles is welkom. Jij bent welkom!
Zing je mee?
Voor het licht,
De liefde,
En alles wat er ook maar in jou leeft?
 
 
Wat we gaan we doen?
 
We gaan mantra’s zingen, in een cirkel. Deze cirkel is bedoeld om in verbinding te komen met jouw essentie. Om je te verbinden met het hart, en om de dagelijkse drukte van het leven in deze maatschappij even op zij te zetten voor een moment van stilte en diepgang met jezelf en met anderen. Naast het zingen zijn we dan ook in stilte om de mantra’s te integreren en om te voelen wat een mantra met ons doet. Dit zorgt ervoor dat we in de groepsenergie blijven. De stilte is minimaal net krachtig als de mantra zelf.
 
Alles wat er leeft mag er dan ook zijn. Wij nodigen je uit om te zijn met alles wat er is. Blijdschap, verdriet, boosheid, angst, wat het ook mag zijn, het is welkom. Jij bent welkom!
 
 
Wat is een mantra?
 
Een mantra is een herhalende zin, of woord, waarmee je in een meditatieve staat komt.
Hiermee gaan we uit het hoofd en meer in ons lijf en hart. De mantra’s zijn voornamelijk in de taal sanskrit (hindu), en soms in een andere taal (voornamelijk engels).
Vaak gaan mantra’s over vertegenwoordigde kwaliteiten in onszelf, of over de eenheid van het bestaan, moeder aarde of het universum. Kortom, het vertegenwoordigt alles wat met de kern van het leven te maken heeft.
Door samen te zingen verhogen we de energie in onszelf en in de ruimte waardoor er stroom van energie teweeg wordt gebracht. Let’s raise the energy together! ♥
 
 
“Help, ik kan niet zingen(?)”
 
Vaak denkt men dat men niet kan zingen omdat men vaak denkt dat je dan ook “mooi” moet kunnen zingen. En dat is nou juist waar het bij mantra zingen niet om gaat. Bij deze avonden gaat het er niet om hoe mooi je kunt zingen, maar gaat om de uiting van de klank, en het openen van het keelchakra, waarmee een soort van bevrijding kunnen ervaren. Voel je welkom, zelfs als je nog nooit gezongen hebt! Bovendien kunnen mensen vaak beter zingen dan ze denken, als ze de ruimte krijgen om het niet “perfect” te hoeven kunnen 😉
 
Over Healing Harmony:
 
Healing Harmony is de naam van de mantraband die bestaat uit Marc Swillens, Dirk Broenink, Eline Bierling en Sybren Roefs. Op bijzondere wijze is deze samenstelling van deze gepassioneerde en bezielde muzikanten ontstaan en uitgebloeid tot mantraband en spelen zij met hun hele hart en ziel.
 
De missie van Healing Harmony is om mensen bij elkaar te brengen om te zingen in verbinding, om heling te verwelkomen waar dat nodig is, en natuurlijk om plezier te hebben in het maken van muziek, het delen daarvan, en mensen in ontspanning te brengen d.m.v. zang en klank.
 
Naast deze mooie motieven is het ook bedoeld om bewustwording te vergroten bij mensen, om dichter bij het hart te komen, om ze dichter bij zichzelf te brengen.
 
Wij vieren het licht,
Wij vieren het leven.
Wij hopen jou te ontmoeten bij deze cirkel.
 
Namaste
 
 
*Wat neem je mee:
 
– Optioneel: Dekentje of kussentje om op te zitten (we zitten op steen)
– Optioneel: instrument/shaker
 
PROGRAMMA
Maandag 22 oktober
19:00 Inloop
19:30 Zingen (met kleine pauze)
22:00 Nog even napraten met een kopje thee
22:30 Afsluiten en dan naar huis
 
Entree: 12 euro (online) of 15 euro (deurverkoop)
 
 
EIGENTIJDSE JONGEREN
 
De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een gemeenschap die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!
 
Voor de komende weken hebben we weer een mooi programma voor jullie samengesteld:
 
 
Maandag 1 oktober – Shiatsu Massage door Nick van ‘t End
Maandag 15 oktober – Knuffelworkshop door Wilrieke Sophia
Maandag 22 oktober – Mantra Cirkel door Healing Harmony
Maandag 5 November – Helen spelen met Reiki + Sound Healing door Justine Wassenaer
Maandag 12 November – Astrologische opstellingen door Kees Schenk
Maandag 19 November – Tantra: Sacred Sexuality door Joris van der Geest
 
Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!
 
Liefs,
 
De Eigentijdse Jongeren