fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Come come whoever you are! It doesn’t matter if you’ve broken your vows a thousand times before..
Wees welkom ♥ ♥
Wij heten jou van harte welkom op deze avond om samen te zingen voor onszelf en alles dat te vinden is in onszelf. De liefde, licht, kracht, mededogen en wijsheid.
Als devotie naar dat wat wij zijn, nodigen we jullie uit om deel uit te maken van deze meditatieve zangavond waarbij we het leven te vieren, omdat het leven te mooi is om niet te zingen! 🙂
Wat we gaan we doen? ღ ღ ღ
We gaan mantra’s zingen, in een cirkel. In deze cirkel kan worden gezeten, gezongen, gedanst & gelegen, en dit doen we allemaal met onszelf, gezamenlijk in een cirkel. Avonden als deze zijn bedoeld om in contact te komen met de essentie in jezelf. Alles wat er leeft mag er dan ook zijn. Wij nodigen je uit om te zijn met alles wat er is. Blijdschap, verdriet, boosheid, angst, wat het ook mag zijn, het is welkom. Dirk en Marc zullen deze avond muzikaal begeleiden.
Wat is een mantra? ♬♬♬
Een mantra is een herhalende zin, of woord, waarmee je in een trans komt, en wat werkt als een actieve meditatie. Hiermee gaan we uit het hoofd en meer in ons lijf en hart. De mantra’s zijn voornamelijk in de taal sanskrit (hindu), nederlands of engels.
Vaak gaan mantra’s over vertegenwoordigde kwaliteiten in onszelf, of over de eenheid van alles wat er is in dit universum and beyond!
Door samen te zingen verhogen we de energie in onszelf en in de ruimte waardoor er stroom van energie teweeg wordt gebracht. Let’s raise the energy together! ♥
“Help, ik kan niet zingen(?)” ✯✯✯
Dat geeft helemaal niet, omdat het bij deze avonden niet erom gaat hoe mooi je kunt zingen. Het gaat om de uiting van de klank, en het openen van het keelchakra, waarmee een soort van bevrijding kunnen ervaren. Voel je welkom, zelfs als je nog nooit gezongen hebt! Voel je tevens ook vrij om een eigen instrument mee te nemen en te bespelen om de cirkel te verrijken.
Praktische info:
✯✯✯
Inloop 19:00u
Zingen: 19:30 – 22:00 (met kleine pauze)
De avond is gebaseerd op donatie. Wij vragen hiervoor een bedrag tussen de 5,- en 10,- (Wij nodigen je uit om te geven wat je kunt missen, het bedrag is een richtlijn)
 
Aanmelden: Stuur een maitlje naar info@eigentijdsejongerne.nl
***
Over Dirk:
Toen Dirk mantra’s ontdekte, is hij al gauw gaan helpen met het ondersteunen van avonden. Al direct werd duidelijk dat Dirk een nieuwe passie ontdekt had. Sindsdien draagt Dirk zelf ook. Ook schrijft hij zelf mantra’s, in het nederlands of engels, vermengt met sanskrit.
 
Dirk nodigt alles uit wat wil zijn; blijdschap, boosheid, verlegenheid, verdriet, extase. Op een speelse intuïtieve manier voelt hij wat er nodig is in het moment, en brengt dat in. Om hiermee een helende verbindende space te creëren… ♥