fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Maandag 26 februari geeft Kees Schenk samen met Joël van der Putten een workshop over Modern Sjamanisme. Samen met jou maken we deze avond een ontdekkingsreis waarin we energetisch gaan verbinden met andere deelnemers, en onszelf ook leren beschermen voor ongewenste invloeden van buitenaf.
 
 
Modern Sjamanisme: Energetische verbinding en bescherming
 
In ons leven hebben wij verschillende levenslessen, deze moeten wij leren om een stapje verder te komen als ziel. Als het de tijd is om een bepaalde levensles te leren, maar we hebben hier moeite mee kunnen we last krijgen van blokkades, dit zullen eerst energetische en emotionele blokkades zijn, maar blijft de blokkade lang bestaan dan zal deze zich ook zeg weg gaan vinden in je fysieke lichaam, waardoor je lichamelijke en/of geestelijk ziek kan worden.
 
Om je ziekte te helen moet je hem eerst begrijpen, begrijpen wat jij mag veranderen, wat jij moet doen om je blokkades te laten stromen. Als mensheid zitten wij nu allemaal in een proces van blokkades oplossen, trauma’s verwerken en zien we dat we in vele klachten terecht komen. Burn-outs, angststoornissen en andere fysieke- en geestelijke klachten. Door de verandering waar wij als mensheid maatschappelijk en energetisch doorheen gaan wordt ons gevraagd om onze levenslessen met hoog tempo te leren, wat resulteert in meer fysieke en geestelijke klachten die ons wijzen op onze blokkades
.
Als wij deze weg naar genezing met ons hele wezen aanpakken ligt er een prachtige leerweg voor ons, waar we uiteindelijk ook anderen mee kunnen helpen, maar eerst onszelf. Ben jij klaar om het pad van de sjamaan te lopen?
 
Deze workshop gaan we via een energetische weg verbinden en verkennen met elkaar. We leren hoe leren hoe we in energie kunnen ontvangen wat we nodig hebben, en hoe we deze kunnen behouden en inzetten om onszelf energetisch te beschermen en blokkades te laten doorstromen. Vanuit de doorstroming van deze diepe lagen in onszelf zullen we dan in contact gaan met anderen deelnemers.
 
 
PROGRAMMA
Maandag 26 februari
19:00 Binnenloop
19:30 Workshop: Modern Sjamanisme door Kees Schenk en Joël van der Putten
22:30 Bijkomen en napraten met een kopje thee
 
Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)
Gratis thee en water
 
 
EIGENTIJDSE JONGEREN
De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een community die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!
 
Ook voor de overige weken hebben we weer een mooi programma voor jullie samengesteld:
 
Woensdag 31 januari – Authentic Desire door Roald Penning en Deborah Scherz
Maandag 5 februari – Playing with your inner Fire door Jeroen Snijdewint en Roos ten Have
Maandag 12 februari – Tantra: Love is in the Air door Wendy Doeleman
Maandag 19 februari – Connecting with your Voice door Elisenda Pujal en Eline van der Linden
 
Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!
 
Liefs,
 
De Eigentijdse Jongeren