fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
We zijn als mens onderdeel van de natuur. Dit ervaar je wellicht niet als je dagelijks je bezigheden doet, maar dit kan je wel heel sterk ervaren wanneer je de natuur opzoekt. We voelen ons wellicht met bepaalde natuur objecten meer verbonden dan met anderen. De een gaat liever naar het strand en de ander naar het bos. Maar wat betekent die verbinding met de natuur en wat maakt het in ons los? Welke kracht ligt er in de natuur verborgen en hoe helpt het jou bij dragen aan jouw geluk?
 
Tijdens deze workshop gaan we dit verkennen door in stilte samen een wandeling te maken. Door in stilte het contact aan te gaan met jezelf en de natuur, kom je tot diepere lagen in jezelf en open je jezelf voor de wijsheid van je hart. Wie op zoek is naar verstilling, vertraging, inzichten en de diepere connectie met zijn ware natuur, is aan het juiste adres bij deze workshop in het bos!
 
Tijdens deze wandeling verzamel je objecten uit de natuur die jou aanspreken en die een bepaalde verbinding met jou hebben. De tweede helft van de workshop delen we met elkaar wat het voorwerp voor ons betekent en hoe het ons dichter bij onszelf brengt. We sluiten af met een diepe helende natuur-meditatie om contact te maken met onze ware natuur, waarbij we hemel en aarde met elkaar verbinden om ons energetische lichaam te versterken!
 
PRAKTISCH
– Bijdrage workshop: €12 p.p.
– Max aantal deelnemers: 25
– Locatie: Amsterdamse Bos
Verzamelen voor Grand Café de Bosbaan
– We gaan 1 uur wandelen en 1 uur zitten; kleed je hierop aan!
– Flesje water meenemen is wenselijk.
 
INDELING
14.00 – 15.00 stiltewandeling & verzamelen
15.00 – 16.00 sharing circle natuur objecten
16.00 – 17.00 natuur-meditatie en heling
 
TICKET
 
JOUW GELUK CENTRAAL
Vanuit haar eigen zoektocht naar geluk en zelfliefde heeft Immy Heijmans haar eigen praktijk Jouw Geluk Centraal opgericht waar ze mensen coacht middels mindfulness, stilte en creatieve therapie.
Haar achtergrond als dramatherapeut en boeddhistische geestelijke verzorging maakt dat ze een perfecte combinatie heeft gevonden tussen naar binnen keren en voelen wat daar speelt enerzijds, en spanning en pijn loslaten middels expressie anderzijds. Jouw Geluk Centraal helpt je vanuit innerlijke kracht en geluk te gaan leven!
 
EIGENTIJDSE JONGEREN
De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een community die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!
 
#spiritualiteit #bewustzijn #natuur #verbinding #heling #stilte #aarde