fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

DATA: 12 nov 20:30 / 28 nov 9:30/ 3 dec 20:30/ 12 dec 9:30

Ik wil wel mediteren, maar het schiet er vaak bij in…

Merk je dat je minder vaak gaat zitten om te mediteren dan je misschien graag zou willen? De intentie is er, maar thuis doe je het toch minder snel. Door met een groep gelijkgestemden te mediteren heb je niet alleen meer stimulans om het echt te doen, het geeft ook een gevoel van verbinding. Wanneer je met elkaar in dezelfde energie bent wordt het makkelijker om contact te maken met een ruimer bewustzijn.

Twee maal per maand  kun je mee doen met een begeleide meditatie via ZOOM. In de meditaties besteed ik aandacht aan het ontspannen van je lichaam en maak je contact met wat er van binnen bij jou leeft. Ik gebruik regelmatig visualisaties en de actieve meditaties van OSHO.

Je hebt altijd de keuze of je je camera aan of uit zet. In beide gevallen ben je even welkom!

Kijk op de website voor het maandelijkse thema.

OVER MEIKE

Meike

Zoals ieder mens, werd ook ik volledig open geboren. En ja, zoals ieder mens leerde ik mezelf te beschermen tegen pijn. Droeg ik een masker, kroop desnoods weg onder mijn bed. Eenzaamheid. Wie kent me eigenlijk echt? Waar zitten de elastiekjes zodat ik mijn masker kan afleggen? De elastiekjes heb ik gevonden. Ik val en ik sta op. Ik bied je de veiligheid en de bedding om je eigen maskers af te durven doen. Hoe meer jij je wezenlijk gezien voelt, hoe minder maskers je nodig hebt. Je bent in staat om kwetsbaar te zijn en een verbonden, open en vrij leven te leven. Je mag tevoorschijn komen.

Ik richt mij zowel op volwassenen als op jongeren vanaf 16 jaar.. Wat mij betreft ben je nooit te jong om de aandacht naar binnen te richten en te leren kennen wie je bent, wat je drijft en wat je tegenhoudt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De meditaties worden gegeven via ZOOM.

Iedere maand wordt twee maal dezelfde meditatie gegeven, op donderdagavond en op zaterdagochtend.

Een ticket kost € 7,50

Facebook Event: https://www.facebook.com/KOTItrainingencoaching/events/

Aanmelden/Ticket kopen: https://www.kotitrainingencoaching.nl/meditaties-met-meike