fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Ontwaken met Opstellingen –De geboorte van je ware Zelf.

Het einde van het jaar is aangebroken, net als de natuur gaan wij als vanzelf meer de rust in.

Meer tijd met jezelf,
Tijd voor contemplatie,
En daarmee ook een tijd om je ‘oude huid’ los te laten.

Het volgende opstellingen transformatie drieluik ondersteunt jouw hierbij. Tijdens dit drieluik richten wij ons op het leren kennen van je ware Zelf. We zijn allen met een bepaalde blauwdruk op deze Aarde gekomen en hebben gaandeweg delen en aspecten van onszelf achter ons gelaten. Deze zullen ons blijven roepen totdat ze weer ingesloten worden als onderdeel van jezelf.

Ik denk dat iedereen dit wel herkent; je leeft, je doet, je spreekt en je gaat. Maar ergens voel je dat het niet compleet is… Het is niet helemaal jij… Er mist wat.. Maar wat?

We kijken naar de ‘rol’ die jij jezelf hebt aangeleerd. De ‘rol’ die nodig was om te functioneren binnen jouw gezin van herkomst, de maatschappij en de directe omgeving waarin je opgroeide.

Een rol waar overigens niet mis mee is, ook dit is mens-zijn. Het kan lange tijd volledig onbewust gegaan zijn of zelfs heerlijk zijn! Alles loopt lekker en het gaat eigenlijk prima.

Totdat het wat begint te knagen
Het voelt niet lekker meer
Het lijf protesteert

Dan begint de zoektocht terug naar jouw Ware Zelf. Deze tocht is niet altijd eenvoudig en soms zul je het wellicht uitvloeken van ellende. Toch is dit het grote geschenk wat het leven jou geeft, pak jij het uit?

Samen met een fijne groep gelijkgestemden komen we drie avonden samen om met behulp van Opstellingen, Sharing, meditatie en andere oefeningen ons te richten op jouw Ware Zelf.

De eerste avond staat in het teken van:

”De Mind en je Saboteur”. Je voelt een roep, een trekkracht, je twijfelt, je weet niet zeker, je begrijpt het niet helemaal… Waar kun je op vertrouwen, wie ben jij? Welke stem is van je intuïtie en welke is die van verwarring? Deze avond nemen we dit onder de loep.

De tweede avonden kijken we naar:

”Het Aangeleerde Zelf”. Ben jij dit wel? Ben je echt zo aardig als je je voordoet? Zo onafhankelijk of juist stoer? Waar ben je nog niet trouw aan jezelf en wat is er nodig om dit te veranderen? Inzicht is het halve werk, wanneer jij jouw aangeleerde zelf helder ziet en onder ogen komt zal die als vanzelf zijn kracht verliezen.

De derde avond staat in het teken van:

”Je ware Zelf”. Je wordt als het ware opnieuw geboren en staat langzaam op. Vitaliteit, Zelfzorg, Kracht, Plezier en vooral meer JIJ zijn het gevolg. Je begint mensen en situaties aan te trekken die aansluiten bij wie je werkelijk bent. Er komt rust, plezier en ontspanning in je. Je hoeft niet meer zoveel, je komt thuis.

Aanmelden uitsluitend voor het gehele traject. In verband met Corona werken we met een kleine groep van maximaal 8 personen.

Het evenement is corona-proof. Dat wil zeggen dat het mogelijk is om ten alle tijden de gepaste afstand te behouden maar ook dat ik rekening houd met elementen die juist nu zo belangrijk zijn zoals dansen, verbinding en gezelligheid.

Investering: 130,-

Over mij.
Mijn naam is Merijn Boulogne, de oprichter van ‘Veld van Waarheid’. Met behulp van Workshops, trainingen en individuele sessies help ik groepen en individuen bij transformatieprocessen. Alles wat ik aanbied staat ten dienste van een leven vanuit je authentieke Zelf. De vele leraren die ik op mijn pad ontmoet heb, mijn opleidingen tot Familie/Organisatie-opsteller, systemisch lichaamswerker, Yoga docent en mijn inherente drive tot zelfkennis, liefde voor medemens inspireren mij om dit werk te doen.

Mensen omschrijven mijn stijl als intuïtief, oprecht, duidelijk en humoristisch.

Ik heb hieronder wat reviews neergezet zodat je kunt lezen hoe voorgaande deelnemers het ervaren hebben.

”Magische avonden met gelijkgestemden. Een veilige setting waar op wonderbaarlijke wijze precies dat zichtbaar wordt wat gezien wil worden. Om vervolgens te transformeren. Merijn weet precies dat neer te zetten waar ik naar verlangde toen ik me aanmeldde. Absolute aanrader!” Aniek 17-02-2020

”Het was niet de eerste keer dat ik een opstelling meemaakte, maar Merijn’s open aanpak, niet sturend maar begeleidend, en focus op meer dan alleen familie, zorgde voor hele mooie openbaringen voor mij en andere deelnemers. Na eind 2019 de Krachtsprong te hebben gedaan ben ik nu benieuwd naar de volgende!” Simon 12-01-2020

”Zo fijn Merijn. Jouw bijeenkomsten smaken naar meer. Zo natuurlijk, zo levendig, zo vloeiend. En in de veilige bedding die je creëert mag veel gezien worden en veel transformeren. Pure Liefde!” Marcel 15-08-2019

Meer info @ facebook.com/veldvanwaarheid

Praktisch:
Data:
November 19 (18:30 – 21:30)
December 3 (18:30 – 21:30)
December 17 (18:30 -21:30)
-De avonden kunnen uitlopen tot 22:00.

Locatie: Karunika Centrum, Meerhuizenplein 38, Amsterdam. De locatie ligt nabij Amstel Station. Tip: Neem een OV fiets of pak de bus/tram.

Aanmelden: uitsluitend voor de hele serie en alleen geldig via EMAIL: info@veldvanwaarheid.nl

Na aanmelding(uitsluitend per email) ontvang je nog een email van me met praktische info o.a ook over COVID-19.

Je kunt mij gerust benaderen als je nog vragen hebt of ergens over twijfelt.

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/761599891326519/