fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Vrijdag 10 november, Odessa Amsterdam
Tijd: 19.00 – 23.00 uur
Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)
 
EJ Creativiteit
 
Eigentijdse Jongeren komt met een nieuw concept: EJ Creativiteit. Een nieuw onderdeel van EJ, waarmee we laagdrempelige activiteiten organiseren om de creativiteit van de deelnemers aan te spreken. We gaan samen dingen maken en van elkaar zien: Denk hierbij aan poëzie, muziek, beeldend werken of zelfs samen koken. We richten ons hierbij altijd op een gezellige en vrije setting, zodat jouw eigen creativiteit lekker kan gaan stromen!
 
Open Mic Night
 
Vrijdag 10 november is de kick-off van EJ Creativiteit: de Open Mic Night! Op deze avond op de Odessa gaan we onder begeleiding van onze hosts Dick en Matthew genieten van elkaars gedichten en liedjes. Je kan zelf dus meedoen! Je kan ook gewoon komen genieten van de muziek en poëzie die EJ te bieden heeft, en ondertussen of achteraf relaxen in de hot tub of sauna. Wij zorgen voor gratis thee, gemberbier en hapjes voor een kleine vergoeding.
 
Hoe doe je mee?
 
OF je post hier in het event / stuurt in een PB naar Matthew of Dick dat je iets wil voordragen.
 
OF je komt gewoon op de avond zelf en vertelt het aan een van de hosts als je zin hebt om iets voor te dragen. Je kan dus ook nog op
de avond zelf beslissen.
 
Voor een ieder die mee wil doen reserveren we +/- 5 minuten. In het programma hebben we ruimte voor vooraf geprogrammeerde liedjes en gedichten, en spontaan gedeelde creaties! Je kan zelfs een stukje impro musiceren, rappen, spoken word, op de avond zelf een dichtje of liedje schrijven, een kort verhaaltje of een mop vertelen, the floor is yours!
 
Matthew Jansen en Dick van ’t Hoff
 
Voor deze avond hebben we twee hosts: Matthew en Dick. Twee mannen met elk een palet van creatieve skills. Wist je bijvoorbeeld dat Matthew naast zijn haarkunstenaarschap ook mooie gevoelige liedjes speelt? En dat Dick naast zijn spoken-word magie ook heerlijke massages geeft? Maar enkele van hun vele talenten. We kijken daarom nu al uit naar hun skills als hosts voor deze avond. En ze spelen zelf vast ook nog wel een liedje of dragen ze wat voor uit eigen werk. Ze zullen zich ook nog even voorstellen in het evenement.
 
Programma
 
19.00 Ontvangst met kopje thee en lekkers
19.30 – 22:30 Open Mic, met tussendoor twee pauzes
22.30 Nog even nahangen
 
Locatie
 
De open mic night vindt plaats op het middendek van de Odessa. Jullie zijn welkom om op weer een andere manier te komen genieten van deze veelzijdige boot, met drankjes en hapjes bij de bar en de mogelijkheid tot een overwinningsplons in de hot tub na het voordragen van creatie of het uitzweten van je fear to perform in de sauna.
 
Leeftijd
 
Alle leeftijden. Eigentijds Nederlanders en leden van de Odessa Community, evenals geïnteresseerden die nog geen lid zijn van de facebook community, zijn ook welkom op evenementen van EJ Creativiteit.